Het Game Changer-programma van Games London gaat naar de GI Investment Summit

Het Game Changer-programma van Games London gaat naar de GI Investment Summit

Games London zal volgende week zijn Game Changer-groep van oprichters van bedrijven meenemen naar de GI Investment Summit.

Game Changer is een programma dat game-ontwikkelaars uit ondervertegenwoordigde groepen ondersteunt. Het ondersteunt 40 oprichters van bedrijven in 2023 en helpt hen hun kansen bij investeerders en uitgevers te verbeteren.

Tijdens de Investment Summit krijgen deze oprichters de kans om investeerders, platformhouders en uitgevers één-op-één en in groepsverband te ontmoeten en te spreken. Het evenement begint op donderdag 12 oktober, samen met de Egyptische Stock Exchange Consumer Exhibition.

Er vindt ook een reeks gesprekken plaats, waaronder sessies over het opzetten van een studio met Maverick Games, waarbij wordt samengewerkt met uitgevers zoals Futurlab en Square Enix Collective, evenals een groot panel van gamesinvesteerders met onder meer Hiro Capital en UK Games Fund. en Amrea & Co. En Codecoven. Ook zijn er rondetafelgesprekken met UK Games Fun, Kowloon Nights en ID@Xbox.

“Investeerders en uitgevers die de GamesIndustry.biz Investment Summit bijwonen, krijgen de kans om opkomende bedrijven te ontmoeten die worden gerund door oprichters met een ondervertegenwoordigde achtergrond die deel uitmaken van het Game Changer-programma op Games London”, aldus Michael French, hoofd van Games London. “Niet alleen zijn ze divers in termen van demografie, ze werken met een scala aan ideeën en bedrijven, van gamingsoftware op console, pc, mobiel en VR tot diensten en advies.”

Hij voegde eraan toe: “We zijn er trots op deel uit te maken van de top en onze groep verder voor te stellen. Game Changer is een nieuw tweejarig programma dat wordt ondersteund door het UK Shared Prosperity Fund – ook bekend als Leveling Up – dat ons de kans heeft gegeven om workshops, mentoring en deelname aan beurzen te bieden aan oprichters en leiders die anders misschien zouden mislopen. We hebben al groepsevenementen persoonlijk en online georganiseerd, waaronder de Truman-brouwerij, en werken eraan om alle meer dan 30 bedrijven naar Finland te verhuizen voor een buitenlandse opdracht en een speciale investeringsmarkt in december.

READ  Tottenham Hotspur Stadium organiseert de Rugby League-wedstrijd in 2022

De GI Investment Summit wordt gesponsord door TinyBuild en Kaarten zijn nu te koop voor maximaal € 45,- (+ reserveringskosten en BTW). Elk ticket omvat toegang tot het evenement, vergaderplan, lunch, drankjes en een vierdaagse pas voor de Egyptian Stock Exchange Consumer Expo, die loopt van 12 tot 15 oktober.

Kaartjes zijn hier verkrijgbaar. Neem voor vragen over sponsoring contact op met [email protected].

De Investment Summit maakt deel uit van een reeks shows die door GamesIndustry.biz op de Egyptische beurs worden gehouden. Het studentenevenement van de GI Academy keert terug met geweldige lezingen van onder meer de legendarische gamecomponist Grant Kirkhope. Dit jaar krijgen deelnemers de kans om af te studeren aan de academie door taken uit te voeren zoals het luisteren naar lezingen, het ontmoeten van ontwikkelaars en het bezoeken van stands. Neem contact op met Daniel Jones voor meer informatie over het boeken van groepsstudententickets voor de Egyptische beurs.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *