YouTube Music maakt het automatisch downloaden van podcasts mogelijk nadat Google de app heeft afgesloten

YouTube Music maakt het automatisch downloaden van podcasts mogelijk nadat Google de app heeft afgesloten

Google had eerder de stopzetting van zijn Podcast-app aangekondigd, waardoor YouTube Music het enige platform voor het doel van het bedrijf werd. Er werd ook gemeld dat de Muziek-app van Google nieuwe functies zal bieden om podcasts te ondersteunen en de gebruikerservaring voor luisteraars te verbeteren. In het licht van de verklaring heeft YouTube nu een nieuwe automatische downloadfunctie voor podcasts geïntroduceerd waarmee je meest recente selecties in de bibliotheek worden gedownload. Ontdek hoe je de nieuwe YouTube-functie inschakelt.

Automatische YouTube-muziekdownloads voor podcasts

volgens een verslag Door 9To5Google biedt YouTube Music nu automatische podcastdownloads. Om de functie te activeren, gaat u naar de presentatiepagina, tikt u op het pictogram voor nieuwe instellingen en selecteert u vervolgens ‘Opslaan in bibliotheek’. Je ziet nu een knop ‘Automatische downloads inschakelen’ waarmee je direct de nieuwste aflevering naar je apparaat kunt downloaden om offline te luisteren.

Tot nu toe is het niet duidelijk of de functie automatisch podcastafleveringen verwijdert nadat je er klaar mee bent. Het oudere bestand kan worden verwijderd nadat de nieuwe aflevering verschijnt of na een bepaalde periode, bijvoorbeeld een hele dag, worden verwijderd. Met Google Podcasts hadden gebruikers de mogelijkheid om podcasts die na 24 uur, 7 dagen, 30 dagen en 90 dagen waren voltooid, automatisch te verwijderen. Deze functie is momenteel echter niet geïntegreerd in YouTube Music.

Lees ook: Bent u op zoek naar een smartphone? Om de mobiele telefoonzoeker te controleren

Als je in YouTube Music automatische downloads wilt beheren, ga je naar het tabblad Bibliotheek, selecteer je het filter Podcasts en ga je vervolgens via de afzonderlijke menu’s naar het gedeelte Downloads. Terwijl Google Podcast een speciale pagina had voor automatische downloads.

READ  TPSC TCS voorlopige resultaten 2023 vrijgegeven; Hier is de downloadlink

Overstappen van Google-podcast naar YouTube Music kan moeilijk zijn, maar het bedrijf werkt eraan om het gebruik van nieuwe functies die het in de nabije toekomst kan bevatten, te vereenvoudigen. Automatische podcastdownloads zijn beschikbaar in YouTube Music versie 6.21 voor Android en iOS.

Google zou ook werken aan autostreaming voor YouTube Music en dit zal binnenkort uitgerold worden naar gebruikers.

nog iets! We zijn nu op WhatsApp-kanalen! Volg ons daar zodat je geen enkele update uit de wereld van de technologie mist. Klik op om het HT Tech-kanaal op WhatsApp te volgen hier Om nu mee te doen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *