Het geheim van Dragon Age Origins wordt na 12 jaar onthuld

Dragon Age Origins Het was het begin van een nieuwe BioWare-franchise toen deze in 2009 werd uitgebracht. Tot op de dag van vandaag wordt het algemeen beschouwd als een van de beste role-playing games aller tijden, en sindsdien zijn twee andere games gevolgd, met een vierde item momenteel in ontwikkeling in BioWare. De serie werd echter niet altijd genoemd draken tijdperk En ze had helemaal geen draken.

volgens Oorsprong van Dragon Age Hoofdomgevingskunstenaar Ian Stubington, naam draken tijdperk Het was het product van een willekeurige naamgenerator. Het probleem met deze naam? BioWare was niet van plan om draken in het spel te hebben.

vroegtijdig, draken tijdperk Hij zei Dragon Age: Origins Lead Environmental Artist Ian Stubington terwijl hij met hem praat speler. “Er waren wat ideeën, maar niets concreets, dus werd besloten dat een programmeur een snelle willekeurige naamgenerator zou maken. Ze stelden iets samen en voegden een hele reeks mooie woorden toe aan de lijst. Het werd gelanceerd en enkele namen werden geproduceerd, en de naam die kreeg De uiteindelijke stem van het team op dat moment is natuurlijk “Dragon Age.” David Gayder (hoofdschrijver) antwoordde [with] Iets als: “Nou, we kunnen maar beter wat draken aan het verhaal toevoegen en dan…”

Volgens Gaider dwong de naam hem om het verhaal te herschrijven om bij de draken in het spel te passen, aangezien het oorspronkelijk de bedoeling was dat ze zouden uitsterven door de gebeurtenissen in het spel. Dit betekent ook dat het ontwikkelteam gevechten met draken moet toevoegen, wat de tijd is waarin Archidon in een draak werd veranderd en Flemeth als een draak werd gerealiseerd.

READ  Minecraft 1.17 Caves & Cliffs-update krijgen op Xbox one

“The Archedon was het soort grote, vreselijke anime-schurk waarvan ik voelde dat Lovecraft aan het doen was Final FantasyEen andere ontwikkelaar zei tijdens een gesprek met de bovengenoemde outlet over het originele ontwerp van Archdemon.

zoals je ziet, draken tijdperk Het was bijna een heel ander spel, en het had Chronicles kunnen heten, of dat is tenminste wat de oorspronkelijke, voorlopige naam was. Gelukkig kwam het team terecht in Dragon Age, want hoewel het misschien een beetje generiek is, en hoewel het een ontwikkelingsstoornis kan zijn, is het een veel betere naam dan Chronicles.

Written By
More from Aubrey Mason

Street Fighter’s Guile & Cammy komt naar Fortnite

afbeelding: Epische spellen straat vechters Guile en Cammy komen naar Het is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *