Open bèta is nu tot leven gebracht

Het is een groot weekend Diablo Fans, waar de open bèta net is begonnen Diablo 2: Wederopstanding. Afgelopen weekend hadden we een gesloten bèta die alleen beschikbaar was voor degenen die de game pre-orderden, maar dit weekend is de bèta voor iedereen beschikbaar, ongeacht de pre-orderstatus. De bètaversie van Xbox One en Xbox Series X begint | S, PlayStation 4, Playstation 5, pc, en zo kom je er als je er afgelopen weekend niet was.

Om toegang te krijgen tot de open bèta, moet je eerst de bèta downloaden van je platformwinkel. Op PlayStation is het proces heel eenvoudig, aangezien zowel PlayStation 4 als PlayStation 5 experimenteel zijn: inbegrepen zij aan zij Diablo 2: Wederopstandingverschillende edities. Kies eenvoudig het platform waarop u wilt spelen, download de juiste proefversie en u bent klaar om te gaan.

Op de Xbox zijn de zaken ingewikkelder, maar alleen omdat de bètapagina apart wordt vermeld van de andere versies van de game. hebben directe link Ga naar de bètapagina in de Microsoft Store, dus ga daarheen, log in met je Microsoft-account en download de open bèta op het systeem waarop je wilt spelen.

Op pc moet je het Battle.net-opstartprogramma downloaden en inloggen op je Battle.net-account (of er een maken als je er nog geen hebt). Van daaruit ga naar Diablo 2: Wederopstanding Selecteer vervolgens in het vervolgkeuzemenu “Spelversie” boven de knop “Installeren” de optie “Proefversie”. Installeer dat en je bent klaar om te gaan.

Een ding om in gedachten te houden is dat hoewel je Xbox Live Gold of PlayStation Plus (afhankelijk van je platform) nodig hebt om toegang te krijgen tot de multiplayer-functies wanneer de game wordt gelanceerd, je geen actieve abonnementen op een van hen nodig hebt. tijdens het openen. Beta, zelfs als je een multiplayer-game wilt spelen. Dus als je een verlopen abonnement op een van beide diensten hebt, hoef je je niet opnieuw te abonneren voordat je je aanmeldt voor de open bèta van de cursus.

READ  FlyTrap-malware doet zich voor als couponcode om Facebook-gegevens te stelen

Bovendien, hoewel Diablo 2: Wederopstanding Het wordt gelanceerd op de Nintendo Switch en er is geen open bèta voor dit platform, dus Switch-bezitters zullen het in handen moeten krijgen. Diablo 2 Schopt nu ergens anders. De Diablo 2: Wederopstanding De open bèta is nu beschikbaar en loopt tot maandag 23 augustus om 10.00 uur PDT / 13.00 uur EST.

More from Madison Garrett

Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app

Hoogste 2000 waarschuwingen Tijdens de Top 2000 vind je ook nog een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *