Het geheugen van de Olathe North-coach helpt het team de play-off te winnen

OLATHE, dat was het. Een coach van de Olathe North High School is overleden nadat hij worstelde met zijn gezondheid.

Zijn familie zei dat coach Josh Dirks donderdag een longontsteking kreeg. Spelers ontdekten vrijdagochtend voorafgaand aan hun regionale play-offwedstrijd tegen Olathe Northwest.

Het team domineerde vrijdagavond het veld en versloeg de Ravens met 49-13.

Zijn weduwe, Tiffany Dirks, en vier kinderen, Ella, Bill, Beau en Ivy Jo, werden geëerd in een play-off met een moment van stilte. Spelers droegen stickers op hun helmen met zijn initialen “JD”.

Dirks zei dat haar man wilde dat het team hard zou spelen en dat zijn verlies hem niet in de weg zou staan, en dat is precies wat ze deden. Adelaars vliegen van nature alleen, maar de Olathe North vlogen samen.

“De adelaar is altijd een adelaar geweest”, zei Mick Davis Jr.

Onder de lichten op vrijdagavond ontbrak een deel van hun kudde. Dirks was 39 jaar oud toen hij het leven verloor.

Gisteren verloor de Olathe North Football-familie een geweldige coach en familieman. “Hij zal coach Josh Dirks heel erg missen”, vertelde de omroeper in het stadion.

De echtgenoot en vader waren ook onderwijzer in de wijk. Op de universiteit speelde hij voor Pittsburgh State en werkte eerder als assistent-coach bij Washburn University.

“Hij zorgde ervoor dat deze jongens wisten dat als ze naar het volgende niveau wilden gaan, hij hen zou helpen”, zei Dirks. “Hij heeft honderden telefoontjes gepleegd om jongens te rekruteren. Telkens wanneer een speler zei dat ze op het volgende niveau wilden spelen, zou Josh er alles aan doen om ze daar te krijgen.”

READ  De Blue Jays scoorden 10 om Rangers te verslaan in de tweede wedstrijd met een dubbele kopbal

Zijn weduwe zei dat vader zijn zijn grootste prestatie in het leven was en hij is trots op al zijn kinderen.

“Hij gaf van zichzelf zoals iedereen, dus we zullen onszelf geven zoals iedereen. Hij is een vriend geweest voor mensen die geen vrienden hebben, dus we zullen vrienden zijn. Hij heeft mensen nooit opgegeven, dus we zullen’ Geef ook niet op. Hij was een vechter, dus we zullen vechten.” Dirks zei: “Hij is tot het einde toe succesvol geweest in zijn leven, dus we zullen van Jezus blijven houden en elkaar vasthouden en papa trots maken.”

Coach Dirks ging eind september naar het ziekenhuis in de hoop antibiotica te krijgen, maar werd in plaats daarvan naar het ziekenhuis gebracht. Dagen later werd hij aan de beademing gelegd. Zijn medische rekeningen blijven stijgen en De familie richtte Gofundme op om te helpen.

Jackson Davis, de zoon van Davis, speelt in de Eagles als een groot feest. Hij zei tegen zijn zoon dat hij alles moest onthouden wat Dirks hem had geleerd over integriteit, doorzettingsvermogen en de mens.

“Wat heeft hij je bijgebracht voordat hij die dag vertrok voordat hij ziek werd?”

Hij zei dat toen de ploeg vanmorgen wakker werd ze hoorden van de passes van coach Dirks op weg naar de play-off.

“Toen ik hem vanmorgen sprak, zei hij dat het pijn deed, maar toen ik hem sprak, ja, het doet pijn, maar wat ga je eraan doen? Wat heeft hij je bijgebracht toen hij hier was? steek je staart tussen je benen, kruip in een bal en kom helemaal niet?” Of doen wat de adelaar doet en opstaat?” zei Davis.

READ  Robert Trump, de jongere broer van president Donald Trump, stierf op 71-jarige leeftijd

Het team besloot te vliegen.

Als je de familie Dirks wilt helpen Je kunt hier doneren aan hun Gofundme. Het geld zal worden besteed aan medische rekeningen en de kwitantie van de familie Dirks in deze moeilijke tijd.

More from Madison Garrett
Stone Group breidt IT-afvalverwerkingsdienst uit naar Nederland
The Stone Group, de Britse circulaire IT-leverancier, breidt uit in continentaal Europa...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *