Het gerucht gaat dat Warzone Seizoen 3 de favoriete kaart van de speler terugbrengt

Het gerucht gaat dat Warzone Seizoen 3 de favoriete kaart van de speler terugbrengt
Johannes Esposito

Er werd aangekondigd dat Rebirth Island ergens in 2024 op COD Next vorig jaar zou arriveren, hoewel er geen specifieke datum is aangekondigd. Uit een nieuwe datamijn blijkt echter dat deze mogelijk eerder komt dan u denkt.

Rebirth Island is een van de meest geliefde maps van Warzone, met de door fans favoriete Resurgence-modus die non-stop actie biedt. De komst van Modern Warfare 2 markeerde het vertrek van Rebirth Island uit de schappen, en sindsdien is het verdwenen.

Vorig jaar zorgde COD Next voor een welkome update voor Rebirth hopefuls: de kaart keert terug in 2024, net als Fortune's Keep. Warzone Seizoen 2 bracht de laatste, maar er is geen update gedeeld over wanneer de eerste arriveert.

Artikel gaat verder na advertentie

Nieuwe tekenen wijzen er echter op dat Rebirth Island terugkeert, in ieder geval eerder dan verwacht.

Geruchten dat Rebirth Island arriveert in Warzone seizoen 3

Het is niet stil geweest sinds de ontwikkelaars betrokken raakten bij Rebirth. In januari deelde Raven Software een beeld van de terugkeer van het Specialized Pack, een andere feature die al een tijdje ontbrak. Dezelfde foto werd genomen op een van de watertorens van Rebirth, wat waarschijnlijk aangeeft dat de twee weer bij elkaar zouden kunnen zijn.

Volgens dataminers, zijn er verschillende verwijzingen met de titel “s3_rebirth” gevonden in de spelbestanden. Als dit waar is, zou dit in lijn zijn met het “begin 2024”-venster dat wordt gedeeld in COD Next.

Artikel gaat verder na advertentie

Zoals eerder vermeld is het sentiment van fans voor Rebirth extreem hoog, vanwege het constant hoge tempo van de gameplay. Veel reacties op Data Mines waren blij om het terug te zien, hoewel enkelen aarzelden dat Warzone-inhoud later in het jaar zou opdrogen na zo'n zware focus op de terugkeer van favorieten.

Seizoen 2 begon op 7 februari en nogmaals, als deze informatie waar blijkt, zal Rebirth Island in april naast seizoen 3 terugkeren naar Warzone.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *