Deze Red Dead Redemption 2 mod creëert de perfecte upgrade voor je paard

Deze Red Dead Redemption 2 mod creëert de perfecte upgrade voor je paard

Hoe graag ik ook van een goede rit houd, de tijd is gekomen Red Dead Redemption 2 Ik omarmde de moderniteit. Ten slotte brengt het nieuwe model de auto’s terug naar het Oude Westen, waarbij één in massa geproduceerd model op de weg wordt aangeboden, zodat je de zadels kunt inruilen voor een strak lederen interieur.

Het systeem van Red Dead Redemption 2, simpelweg bekend als de RDR 2 Car Mod, geeft de open-wereldgame één auto. Spelers kunnen er zoveel produceren als ze willen in een van de vier kleuren. Het hebben van slechts één model lijkt misschien beperkend, maar dat zijn de jaren 1910 tot en met 1920. Dat was een eeuw geleden, en er was toen niet veel keuze.

Hoe dan ook, de auto is een geïnspireerde versie van een Ford Model A uit 1929. Het is een geweldige auto als die er ooit heeft bestaan, en een baken van Amerikaans vakmanschap en auto-vernuft. (Ik weet bijna niets van auto's, maar ze lijken een zeer geschikte keuze voor die tijd.)

Zodra je het krijgt De wijziging is geïnstalleerd In het westerse spel kun je F9 tot en met F12 gebruiken om een ​​van de auto's te produceren, waarbij elke knop overeenkomt met een andere kleur. Het heeft functionele koplampen en claxon, en u kunt de gebruikersinterfaces naar wens uitschakelen. Ze zijn ontworpen om gratis te spelen, dus het gebruik ervan tijdens verhaalmissies kan problemen veroorzaken.

Crash ook niet, dit veroorzaakt vertraging. Rijd dus veilig! Dit behoort misschien niet tot de complexere RDR 2-mods, maar het is nog steeds een geweldige toevoeging aan de lijst, vooral als je graag experimenteert met historische simulaties of manieren zoekt om Red Dead Redemption 2 als de eerste te laten voelen.

READ  Pandemic bordspel is zonder uitleg van Steam verwijderd

Nu de releasedatum van GTA 6 nog een tijdje weg is, is het altijd een goed moment om terug te keren naar Red Dead. Bekijk onze lijst met de beste sandbox-spellen om meer werelden te verkennen en te veroveren.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *