Het hardwareverbod van Warzone lijkt naar voren te komen

Activision Blizzard wordt momenteel geconfronteerd met Ernstige beschuldigingen van intimidatie blijven bestaan werkgelegenheid Misbruik van gemarginaliseerde arbeiders. Voor meer informatie graag Bezoek onze kalender En dat hebben wij ook Uitgebreid verslag over dit onderwerp.

Als je ooit vals hebt gespeeld in Call of Duty: Warzone en ervoor bent verbannen, lijkt het erop dat je de volgende Call of Duty-game, Vanguard, niet kunt spelen.

eerst gespot Eurogamer deur Veel van Afbeeldingen Het verscheen online, inclusief cheats op Discord-servers en -forums, waardoor spelers die een account- of apparaatverbod ontvingen in Call of Duty: Warzone, ook de aanstaande open bèta van Vanguard niet konden spelen. call of duty-website, CharlieIntel bevestigd Mensen met een verbannen Warzone-account of apparaat worden verbannen uit Vanguard.

In tegenstelling tot accountverboden, die van invloed zijn op een individueel account, zijn apparaatverboden voor seriële cheaters, die voorkomen dat deze herhaalde overtreders een nieuw account maken telkens wanneer hun vorige account wordt verbannen. Activision bevestigde in april dat het een verbod op deze apparaten had uitgevaardigd om een ​​aanhoudend cheat-probleem in Call of Duty: Warzone aan te pakken, een van de vele games die problemen heeft met spelers die bezuinigen om oneerlijke voordelen in het spel te krijgen.

Activision pakt ook hard aan tegen de toestroom van cheaters die Warzone binnenvallen. Met name zijn dochteronderneming Raven Software bevestigde in augustus dat het een groot aantal Warzone-accounts had verbannen, waarbij de studio meer dan 100.000 accounts op één dag verbood.

Taylor is de Associate Technology Editor bij IGN. Je kunt haar volgen op Twitter Ingesloten tweet.

READ  Wens je Happy Shab-E-barat 2021 met WhatsApp-berichten, ideeën, citaten en GIF's
More from Madison Garrett

De ‘Planet of the Discounts’ brengt veel nieuwe PlayStation Store-deals

Sony is momenteel bezaaid met aanbiedingen in de PlayStation Store. Gisteren deelden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *