Het herontwerp van Gmail vereenvoudigt de instellingen op iOS aanzienlijk

zelfs voor het toevoegen Chatten en daten, Gmail-voorkeuren waren onpraktisch op mobiel. Google heeft nu een herontwerp van Gmail-instellingen op iOS gelanceerd die hopelijk zijn weg naar Android zullen vinden.

Voorheen bracht het openen van Instellingen – toegankelijk onder aan de navigatielade in plaats van een profielavatar – u naar een menu dat begint met “Algemene instellingen” en geeft vervolgens al uw aangemelde accounts weer.

Instellingen op applicatieniveau (zoals e-mail- en thema-veegacties) worden als “algemeen” beschouwd, terwijl voor al het andere accountinstellingen moeten worden geopend. Dit is ook onderverdeeld in secties zoals Account, Inbox, Meldingen, Algemeen (opnieuw), Meet, Nudges, Inbox Tips en Gegevensgebruik voor een vrij lange lijst.

Deze versie biedt een opnieuw ontworpen ervaring met instellingen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw voorkeuren te beheren.

Wijziglog in de App Store

Het opnieuw ontwerpen van Gmail-instellingen op de iPhone en iPad begint met het verwijderen van de algemene en accounts-highlight. Het voorkeurenmenu begint met het onmiddellijk scheiden van de Chat- en Meet-opties met de mogelijkheid om deze tabbladen snel uit te schakelen. Ondertussen worden overal kleurrijke pictogrammen gebruikt om alles op te laten vallen.

U krijgt dan bedieningselementen op hoog niveau voor meldingen, terwijl Inbox en Compose and Reply vrij eenvoudig zijn. Eindelijk heb je een redelijk “algemeen” gedeelte.

1-2: Gmail | 3: Chroom

Dit is een mooi herontwerp van Gmail-instellingen waarvan we hopen dat ze naar Android zullen komen, zelfs als het erg native is voor iOS. Het is gebruiksvriendelijker en lijkt op Chrome-voorkeuren voor iOS. Google zou er goed aan doen om al zijn grote apps op een vergelijkbare manier te updaten.

READ  Bungie klaagt YouTuber 'Destiny 2' aan die bijna 100 nep-DMCA-claims heeft gemaakt

De setup-update is op grote schaal uitgerold op iOS met recente versies van Gmail, maar de release-opmerkingen voor Versie 6.0.221002 Maak het vandaag officieel.

Meer over Gmail:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Microsoft Outlook ondervindt wereldwijd problemen
Voetgangers met beschermende maskers lopen op woensdag 22 juli 2020 langs een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *