Microsoft Xbox Series X-truc kan ervoor zorgen dat pc-games drie keer sneller worden geladen

Windows 11 en Windows 10 gaming-laptops krijgen een nieuwe prestatie-optimalisatietool van Microsoft met DirectStorage 1.1-ondersteuning in een aanstaande update en ontgrendelen de SDK voor ontwikkelaars.

DirectStorage debuteerde op Xbox Series X | S als een manier om de laadtijden van games te verbeteren, en natuurlijk maakte Microsoft er gebruik van voor zowel Windows als DirectStorage 1.0, dat in maart voor het eerst zijn weg vond naar Windows 11 en vervolgens naar Windows 10. De originele methode kan de laadtijden van games tot 40% verkorten op laptops of desktops met een compatibele NVMe-engine, maar DirectStorage 1.1 verhoogt de ante met laadtijden tot nog eens drie keer (via Windows Centraal).

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Op de DirectX Developer Blog (Opent in een nieuw tabblad) Nadat Microsoft een verbeterd voorbeeld liet zien (hierboven afgebeeld) met de potentiƫle winst van GPU-decompressie versus CPU-decompressie, waarbij de laadtijd daalde van 2,36 seconden naar slechts 0,8 seconden onder DirectStorage 1.1.

READ  Bugsnax Nintendo Switch en Xbox Series X - PS5-lanceringsgame komt naar andere platforms | Spellen | vermaak
Written By
More from Vanessa Hale
Bespaar 20% op F1 Manager 2022 voor PlayStation en Xbox
Fans kunnen 20% besparen op F1 Manager 2022 voor PlayStation 4, PlayStation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *