Het iPhone 14-concept voorziet een tweede schuifscherm, A16 Bionic-chip, luchtoplaadtechnologie en meer

Apple lanceerde een paar maanden geleden de iPhone 13-serie en de toestellen kregen positieve reacties. Het is echter nooit te vroeg om te speculeren over wat de komende iPhone in petto heeft voor gebruikers. Welnu, er is een nieuw concept van iPhone 14 verschenen dat een uniek ontwerp lijkt te vertonen. De conceptvideo toont een model met een tweede schuifscherm dat voor verschillende taken kan worden gebruikt. Afgezien daarvan toonde de video ook een bootlading van andere kanten. Scroll naar beneden om de conceptvideo en details op iPhone 14 te bekijken.

De nieuwe conceptvideo van de iPhone 14 toont een tweede schuifscherm met luchtoplaadtechnologie en verschillende nieuwe kleuropties

Conceptvideo wordt gedeeld door YouTube-kanaal ConceptsiPhone. Om eerlijk te zijn, de video zit goed in elkaar en laat duidelijk zien waar het tweede slider-scherm van de iPhone 14 voor gebruikt kan worden. Qua design lijkt het concept van de iPhone 14 op elke andere telefoon met een punch-hole camera aan de voorkant. Bovendien heeft het ook een volledig plat glas aan de achterkant dat bovenop de cameramodule zit.

Meer dan $ 15,64 miljoen iPhones werden in slechts 2 seconden verkocht op Single Sale Day in China

Afgezien van het uiterlijk, toont de iPhone 14-conceptvideo verschillende kenmerken van het apparaat. Het lijkt bijvoorbeeld een A16 Bionic-chip te hebben, Face ID met Touch ID, en bespreekt ook nieuwe Air Charge-technologie die het apparaat van een afstand oplaadt zonder dat een bekabelde verbinding nodig is. Een van de belangrijkste toevoegingen die in het concept worden geschetst, is het tweede scrollscherm. Het tweede schuifscherm op de iPhone 14 wordt zowel door apps van derden als door systeem-apps gebruikt. Het tweede schuifscherm kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het toetsenbord of de spelbesturing weer te geven.

READ  Aankondiging Total War: Warhammer 3 2021

iPhone 14 concept met schuifscherm

Je kunt de hieronder ingesloten iPhone 14-conceptvideo bekijken voor meer informatie over dit onderwerp. Merk op dat dit slechts een concept is en iets dat gebruikers graag zouden zien. Geen details gevonden of Apple aan het apparaat werkt. Het concept is echter erg leuk om naar te kijken, dus neem het met een korreltje zout. Eerder werd gemeld dat de iPhone 14 een bestand zal hebben iPhone 4 ontwerp, maar op dit moment kan er nog niets met zekerheid worden gezegd.

Dat is het jongens. Wat zijn jouw speculatie Over de iPhone 14? Hoe lang denk je dat Apple nodig heeft om een ​​opvouwbare iPhone uit te brengen? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen.

Written By
More from Lesley Curry
Gelukkig zit de boot nog steeds vast in Microsoft Flight Simulator
Een screenshot​ Microsoft / FlyBoyRez1 / Flightsim.to sinds wanneerHet enorme containerschip dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *