Het is de eerste wedstrijd, wat kan er mis gaan?

Welkom terug in het reguliere seizoen, supersterfans! De Dallas sterren Het seizoen 2022-2023 begint met drie opeenvolgende wedstrijden tegen de eersteklassers, te beginnen met de thuis- en uitwedstrijd tegen de ploeg. Roofdieren uit NashvilleHet is de eerste op de weg in Tennessee.

Met ander leiderschap en verschillende systemen vorig seizoen, gingen de sterren met 14-8-4 tegen klasserivalen. Die eerste drie wedstrijden zullen het seizoen niet maken of beëindigen, maar ze zullen belangrijk zijn en zorgen voor een moeilijke start.

Dit wordt de eerste wedstrijd van Pete Debor in het reguliere seizoen als de nieuwe All-Star-coach na 12 seizoenen als coach van het team. Florida PantersEn de New Jersey DevilsEn de San José SharksEn de Vegas Gouden Nachten. Zijn seizoen bij de sterren kende veel ups en downs met slechts 4 overwinningen uit 11 wedstrijden, maar zoals algemeen bekend is, doen punten in het voorseizoen er niet toe.

Dallas sterren

Mason Marchment, die als vrije agent tekende na de afgelopen twee seizoenen bij de Florida Panthers te hebben gespeeld, was de pre-seizoen van de sterwedstrijd met drie doelpunten in vier wedstrijden. Hij trainde dinsdag niet mee na een polsblessure in de wedstrijd van zaterdag tegen Minnesota, maar hij zou vanavond op de lijst moeten staan.

Verwachte opstelling op basis van ochtendskiën:

Jason Robertson, Rob Hintz, Joe Pavlesky
Carrière van Mason – Tyler Seguin – Ty Delandria
Jimmy Benn – White Johnston – Denis Gurianov
Joel Kiviranta – Radek Faksa – Luke Glinding

Miro Heskanen – Colin Miller
Issa Lindel – Nils Lundqvist
Ryan Sutter – Jani Hakanba

READ  Nintendo Plugs Skyward Sword HD met latere 'Elements' overgenomen in Zelda: Breath Of The Wild

Jake Oettinger
Scott Wedgwood

Jacob Peterson en Joel Hanley zijn de verwachte scratchers.

Roofdieren uit Nashville

De Predators keerden begin deze week terug voor de 2022 NHL Global Series toen ze vier punten pakten van San Jose Sharks in twee wedstrijden in Praag. Nino Niederretter, die na vier seizoenen terugkeerde naar de centrale divisie met Carolina orkanenZe scoorden drie goals in die twee wedstrijden. Verdediger Ryan McDonagh, tweemaal Stanley Cup held met Tampa Bay Bliksem Die tijdens het laagseizoen bij de Predators tekende, kwam met twee punten thuis.

Andere off-season bewegingen die de Predators een tijdje alleen maar helpen: Philip Forsberg heeft een enorm contract voor 8 jaar getekend en zal de komende tijd een doorn in het oog zijn.

Verwachte opstelling op basis van ochtendskiën:

Philip Forsberg, Michael Granlund, Matt Duchene
Nino Niederretter, Ryan Johansson, Ellie Tolvanen
Luke Trinin – Colton Seasons – Tanner Ginot
Cole Smith – Cody Glass – Kiefer Sherwood

Roman Jozy – Alexandre Carrier
Ryan McDonagh – Matthias Ekholm
Mark Borwicki – Dante Fabro

Juuse Saros
Kevin Lankinen

Wat was er eerder?

Het record onder all-stars en roofdieren is altijd gelijk verdeeld geweest over 46 overwinningen, 48 verliezen voor sterren, maar de thuisploeg heeft een enorm voordeel op dat record. Vorig seizoen wonnen de sterren één van de vier wedstrijden.

Waar kijk je naar?

Puck drop zal om 7:30 uur zijn op ESPN+/Hulu met Leah Hextall en Ryan Callahan en zal beschikbaar zijn om te luisteren naar The Ticket 96.7 FM met Josh Bogorad en Daryl Reaugh.

READ  De beste Black Friday-deals tot nu toe op de Nintendo Switch
More from Madison Garrett
Zo gebruik je de app in je auto
Flitsmeister werkt nu officieel met Android Auto. De functie is de afgelopen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *