Het is nu mogelijk om iCloud-foto’s over te zetten naar Google Foto’s

Wil je je iCloud-foto’s overzetten naar Google Foto’s omdat je bijvoorbeeld van iPhone naar Android-smartphone overschakelt, dan kan dat nu via het geautomatiseerde kopieerproces van Apple. Dit gaat als volgt.

Google Foto’s heeft altijd een vergelijkbare optie aangeboden met Back-up en synchronisatie. Nu werkt het ook andersom, met je Apple-account als uitgangspunt. Houd er rekening mee dat het drie tot zeven dagen duurt voordat het hele proces is voltooid. Het handmatig downloaden van afbeeldingen en het opnieuw uploaden naar Google gaat mogelijk sneller.

Dit is echter hoe de nieuwe methode iCloud-foto’s automatisch overzet.

Kopieer iCloud-foto’s naar Google-foto’s

Ga in uw webbrowser naar https://privacy.apple.com/ En log in met uw Apple ID. Kies vervolgens de tweede optie van boven: Vraag om een ​​kopie van uw gegevens​ Selecteer de optie in het vervolgkeuzemenu op de volgende pagina Google-foto’s

Hieronder heb je de mogelijkheid om alleen foto’s of video’s te kopiëren. Logisch: video’s nemen meestal meer ruimte in beslag en de vrije opslagruimte met Google Foto’s is beperkt.

Klik Compleet Doorloop de volgende stappen om uw iCloud aan uw Google-account te koppelen. Met Bevestig de overdracht Dan begint het proces. Je ontvangt dan een bevestigingsmail van Apple.

Toon nu pas het nodige geduld. Als alles werkt, kun je er nog steeds voor kiezen om de originele foto’s van je iCloud te verwijderen. Als u stopt met het gebruik van de service, hoeven ze er immers niet voor onbepaalde tijd naar binnen te dwalen.


Reacties worden buiten het onderwerp verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over mogelijke spelfouten, opmerkingen en andere vragen met betrekking tot de site kunnen worden gemaild naar de sitebeheerder.

READ  Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijnMore from Madison Garrett

Het lijkt erop dat een stel binnenkort teleurgestelde mensen vandaag per ongeluk Xbox One X’s hebben gekocht

Vandaag heeft Microsoft pre-orders gelanceerd voor de aankomende console van de volgende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *