Het is officieel: we krijgen geen OnePlus 8T Pro

OnePlus 8 Pro 16

  • OnePlus heeft bevestigd dat er geen OnePlus 8T Pro zal zijn.
  • Het bedrijf verwijst gebruikers in plaats daarvan naar de OnePlus 8 Pro.

OnePlus heeft een Pro-variant van de OnePlus 7, OnePlus 7T en OnePlus 8-serie aangeboden, maar een groot lek eerder deze maand gewezen op het bedrijf overslaan op een OnePlus 8T Pro.

Nu heeft oprichter en CEO van OnePlus Liu Zuohu (ook bekend als Pete Lau) op Weibo bevestigd dat de OnePlus 8T Pro de OnePlus 8T. Bekijk het bericht hieronder.

OnePlus 8T Pro Pete Lau Weibo

Lau geeft gebruikers die een “Pro-level” -telefoon willen de instructie OnePlus 8 Pro in plaats daarvan. De automatisch vertaalde tekst suggereert ook dat OnePlus vond dat ze geen grote upgrade van de OnePlus 8 Pro konden leveren door een OnePlus 8T Pro aan te bieden.

Voor wat het waard is, de OnePlus 7T Pro van vorig jaar was helemaal geen grote upgrade van de OnePlus 7 Pro. De OnePlus 7T kreeg echter lovende kritieken voor het behalen van verschillende belangrijke upgrades ten opzichte van de OnePlus 7, zoals een scherm met hoge verversingssnelheid en een tele-camera aan de achterzijde. Het lijkt er dus op dat het bedrijf de OnePlus 7T Pro-situatie van het lanceren van een Pro-model niet wil herhalen omwille ervan.

Even geduld aub..Poll laden

OnePlus 8T geruchten en plagerijen wijzen op papier naar een geweldig vlaggenschip, maar de OnePlus 8 Pro lijkt nog steeds een paar extra features te bieden ten opzichte van de aankomende telefoon.

De 8T zal naar verwachting een 120Hz-scherm, een 4.500 mAh-batterij en sneller bedraad opladen bieden. De 8 Pro voegt echter draadloos opladen, een telefoto-camera aan de achterzijde, een ultrabrede camera met hogere resolutie en een IP-classificatie toe. Lekken en officiƫle onthullingen wijzen erop dat de OnePlus 8T de drie eerdere functies mist, terwijl de water- en stofbestendigheid ook nog niet is bevestigd.

READ  De modulaire gaming-pc van Razer Tomahawk is eindelijk een echt product

Welk apparaat zou je kopen als je er een moest kiezen? Laat het ons weten in de poll hierboven!

De volgende: OnePlus Watch – Alle geruchten en wat we willen zien

Written By
More from Lesley Curry

Russische ruimtewandeling zal het ruimtestation voorbereiden op een nieuwe module

Dat klopt; beide dragen de voornaam Sergey, op precies dezelfde manier gespeld....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *