Het is oké om een ​​spel te verliezen, de lucht valt niet

Gisteren zal waarschijnlijk een dag zijn om te vergeten voor fans van Kansas City Chiefs, aangezien de bezoekende Las Vegas Raiders de thuisploeg hun eerste nederlaag van het seizoen bezorgden met een score van 40-32.

Hoewel er veel dingen zijn om van streek te zijn, denk ik dat er meer van te leren valt in dit verlies dan alle 13 opeenvolgende overwinningen bij elkaar.

Arrowhead Report’s Jordan Foote en ik vatten de game samen in de aflevering van vandaag van De kicker ruw maken.

Toen ik probeerde na te denken over waar ik mijn column over wilde schrijven, had ik moeite om over dit onderwerp te beslissen. Natuurlijk was de aanvalslinie verschrikkelijk, dus schrijf ik over hun prestaties? De secundaire was niet veel beter. Nog een week op rij konden de Chiefs de vlucht niet stoppen. Zou dat iets kunnen zijn dat ik zou kunnen uitbreiden?

Al deze dingen zijn natuurlijk flagrante problemen waarmee de Chiefs worden geconfronteerd, maar niets motiveerde me. Ik luisterde terug door de podcast om wat sappen te laten stromen en daar was het.

“De Chiefs zullen meer van deze wedstrijd leren dan in de wedstrijd in New England”, zei ik. Briljant!

Zoals het oude gezegde luidt, leer je meer bij verlies dan bij winst. Door te winnen lijkt alles in orde, terwijl de dingen in werkelijkheid niet zo zijn geweest. Deze game was een wake-up call en een broodnodige.

Er is geen ongeslagen kampioen geweest sinds 1972 en er is sinds 2007 geen team meer ongeslagen in het reguliere seizoen, dus denken dat dit een realistische verwachting was in een seizoen 2020 waarin je niet weet wanneer je volgende wedstrijd gaat spelen. zijn was een droom.

READ  Amerikaans Paralympisch kampioen Becca Myers trekt zich terug uit wedstrijden wegens gebrek aan 'redelijke' voorzieningen

Goede teams verliezen soms. Je kunt niet altijd goed en gelukkig zijn, maar de Chiefs hebben hun eerlijke aandeel gehad met beide. Op zondag waren ze geen van beide. Gelukkig heeft Kansas City niet langer de aanhoudende druk van de winning streak of de verwachting ongeslagen te blijven.

Kijk, het is echt oké om te verliezen, maar het is niet oké om consequent te verliezen, maar ik verwacht niet dat dat een probleem zal zijn. Het is waarschijnlijk maar goed dat de Chiefs zo vroeg in hun Run It Back-campagne een game hebben laten vallen. Misschien spelen ze losser tegen Buffalo en herstellen ze al hun fouten.

Ik wou dat ze niet verloren hadden van de Raiders.

Voor meer dagelijkse berichtgeving over Kansas City Chiefs kunt u zich abonneren op de Roughing the Kicker Chiefs Podcast, waar u uw podcasts ook krijgt.

Wilt u een snelkoppeling? Begin met luisteren naar de show Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of iHeartRadio.

Wil je de show iets vertellen? Tweet met #RTKpod om vragen en opmerkingen in te dienen die via de ether kunnen worden gedeeld.

More from Madison Garrett
Wilt u al uw gedownloade bestanden automatisch synchroniseren met Drive op Windows en Mac? Hier is hoe je het kunt doen
Met de desktopversie van Google Drive kunnen we naadloos bestanden synchroniseren die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *