Volgend jaar komen er twee nieuwe Doctor Who-console- en mobiele games – SEENIT

BBC Studios heeft aangekondigd dat er volgend voorjaar twee nieuwe Doctor Who-games naar consoles en mobiele platforms komen.

De eerste is Doctor Who: The Edge of Reality met Jodie Whittaker’s Thirteenth Doctor en David Tennant’s Tiende Doctor en komt naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam, met ondersteuning voor de volgende console ook bevestigd.

Met gloednieuwe gameplay, nieuwe monsters en nieuwe werelden om te verkennen, zullen spelers de sonische schroevendraaier van de Doctor hanteren op een zoektocht om het universum te redden.

Ze worden begeleid door de dertiende dokter, ingesproken door Whittaker, en vergezeld door de tiende dokter, ingesproken door Tennant.

Ook vandaag onthuld is Doctor Who: The Lonely Assassins, beschikbaar voor mobiele iOS- en Android-apparaten en voor Nintendo Switch.

De game is ontwikkeld door de bekroonde Maleisische studio Kaigan Games en laat spelers het mysterie van een ‘gevonden telefoon’ ontdekken en ontcijferen, waarbij een sinistere reeks gebeurtenissen wordt ontrafeld die plaatsvindt in Wester Drumlins, het ‘onbewoonde’ huis in Blink.

Er wordt iemand vermist en er is een dreigende nieuwe aartsvijand ontstaan. Spelers zullen samenwerken met Petronella Osgood en andere klassieke personages terwijl ze steeds dichter bij de waarheid komen.

Er is maar één regel: draai je niet om, kijk niet weg en knipper niet!

Ian Hambleton, CEO van Maze Theory zei: “Met onze partners bij BBC Studios breiden we het Doctor Who-universum uit door middel van een baanbrekende trilogie van ervaringen, nu geleverd op meerdere apparaten en platforms.”

Hij voegt eraan toe: “De vereniging van The Thirteenth Doctor en The Tenth in Doctor Who: The Edge of Reality wordt een episch moment in een game die de VR-ervaring van vorig jaar volledig opnieuw vormgeeft.

READ  SHSB CHO 2021 Acceptatiekaart vrijgegeven, hier is de directe link om te downloaden

“Terwijl The Lonely Assassins een gloednieuw verhaal vertelt over de legende van een van de meest iconische afleveringen ooit.

“Als onderdeel van Doctor Who: Time Lord Victorious hebben we ook een geweldige fan-centrische update uitgebracht voor de VR-game Doctor Who: The Edge of Time.

“Deze lanceringen bevestigen de toewijding van de studio om spelers mee te nemen op spannende en onverwachte verhalende reizen.”

Kevin Jorge, Senior Producer – Games & Interactive, BBC Studios zei: “The Edge of Reality en The Lonely Assassins brengen Doctor Who op een nieuwe en spannende manier tot leven op console en mobiel.

“Van het redden van het universum met de dertiende en tiende artsen tot het terugbrengen van de huilende engelen, het wordt een spannend jaar en we kunnen niet wachten om meer te onthullen!”

Written By
More from Eda Greene

FIFA 22 downloadgrootte onthuld

FIFA 22 We hebben niet zo lang geleden een releasedatum gekregen, samen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *