Het jaaroverzicht van Utrecht is er weer

Vorig jaar verzamelde DUIC voor het eerst al het Utrechtse nieuws van een heel jaar in een waar jaaroverzicht in Utrecht. 2021 was ook een jaar eerder dan de boeken. En dus besloot DUIC terug te komen met een jaaroverzicht van Utrecht: DUIC in 2021. Met dit jaar meer foto’s van onze stad.

met het boek DUIC in 2021 Je krijgt een overzicht van alle hoogte- en dieptepunten die Utrecht en haar inwoners dit jaar hebben meegemaakt. Daarnaast steun je met de aankoop van het boek de lokale pers in Utrecht. Zeker in een tijd waarin objectieve en lokale informatie belangrijker is dan ooit. En met de cadeaubon die erbij komt DUICshop.nl Downloadbaar en printbaar, je hebt meteen iets in handen om als kerst- of nieuwjaarscadeau te geven.

Wat gebeurde er weer?

Weet je nog wat het grootste nieuws was afgelopen oktober? Of zelfs terug, februari? Wij doen! Je bent ook bij dit boek dat in woord en vooral in beeld het afgelopen jaar terugblikt. Een boek dat je jaar in, jaar uit oppakt en doorbladert. Een boek dat in de boekenkast van iedere Utrechter zou moeten staan. of op de salontafel. Of op het toilet, wat je maar wilt ;).

Een foto zegt meer dan duizend woorden…

En dit jaar zie je meer in het boek. We hebben feedback van vorig jaar gehoord. Daarom zijn er nu meer foto’s in het boek te vinden. Foto’s die het jaar 2021 hebben gevormd. Niet ten koste van de interessante informatie achter die foto’s natuurlijk. Wij zijn natuurlijk journalisten.

READ  TikTok-video's downloaden naar je telefoon zonder watermerk

Van een 86 jaar oude wilg die ineens in een ontspoorde tram viel en Daft Punk uit de Domtoren. Dit jaaroverzicht is onze visie – en de jouwe – van Utrecht in 2021. DUIC in 2021 Nu te bestellen via DUICshop.nl. Je kunt het boek ook in een bundel kopen met DUIC in 2020. Dan heb je je jaaroverzichtcollectie tot nu toe compleet!


More from Madison Garrett
Gedetailleerde downloadtoolgids
Wilt u uw favoriete video’s van YouTube, Vimeo en andere videostreamingsites opslaan?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *