De nieuwe wereldgemeenschap daagt ontwikkelaars uit om hun eigen eindspel te spelen – en ontwikkelaars worden geaccepteerd

Een paar spelers uit de Nieuwe Wereld die niet tevreden zijn met het einde van de MMO hebben de ontwikkelaars van Amazon Game Studios uitgedaagd om zichzelf uit te zenden terwijl ze Myrkgard’s borst en portaal draaien om te laten zien dat ze het spel echt spelen – en ze accepteerden.

Zoals ik al vermelde speelplek, Nieuwe wereldspelers zijn hiermee begonnen verzoekschrift Na de recente veranderingen maakte het de hooggeplaatste elite-gebieden nog moeilijker dan voorheen. Ze wilden dat Amazon Games Studios deze run zou maken om een ​​haalbare manier te laten zien om deze uitdagende onderneming te voltooien.

Tot verbazing van de gemeenschap ging Amazon de uitdaging aan en De film “New World – Myrkgard Dev Run” duurt 55 minuten Het ziet 10 ontwikkelaars – waaronder gamedirecteur Scott Lane – zich een weg banen door de vereiste run.

Aanvankelijk gaven de ontwikkelaars toe dat ze niet zo sterk waren als sommige van de meer toegewijde spelers uit de Nieuwe Wereld, maar ze waren niettemin bereid risico’s te nemen. Een beetje hilarische chaos volgde toen deze ontwikkelaars probeerden rond te komen, en ze deelden onderweg zelfs enkele tips zoals “Houd je tank of er gebeuren slechte dingen” en “Soms opgeven is de beste optie”.

Ze gaven het op. Na een respectabel gevecht en enkele hilarische stoten op enkele van zijn teamgenoten die veel vijanden hadden geleid, gaven ze het op.

Deze stap is goed verlopen in de Nieuwe Wereld-gemeenschap, wat aantoont dat het team van Amazon Game Studios naar hun spelers luistert en klaar staat om alles te doen wat ze kunnen om de Nieuwe Wereld zo goed mogelijk te maken. Dit gebaar werd positiever toen ze werden vrijgelaten Video voor ontwikkelaarsupdate van 1 uur en een half uur waarin andere momenteel hangende problemen werden aangepakt.

READ  The Last of Us 2 grote winnaar bij 'Oscars voor games'

Bekijk voor meer informatie onze laatste recensie van de nieuwe wereld, het gesprek van Amazon Game Studios met IGN over de eerste paar maanden van chaos, en hoe de game omging met bepaalde heersers die onstuitbaar goud verduisterden.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
Animal Crossing: New Horizons ‘1st Anniversary Update is nu live
Als je opstart Animal Crossing: New Horizons, Er zou een update op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *