Het Japanse tijdschrift Nintendo Dream plaagt mogelijk een nieuwe game

Foto: Nintendo

Kirby en het vergeten land Het arriveert in maart op de Switch, maar het blijkt dat Nintendo in de nabije toekomst meer plannen heeft voor een roze trekje.

Volgens de vertaling van Twitter-gebruiker Dededaio (Zoals gespot door VGC), zal het komende nummer van 21 februari van de Japanse publicatie Nintendo Dream waarschijnlijk een nieuwe game onthullen. Het lijkt onduidelijk of het een nieuwe Kirby-titel wordt of gewoon een ‘nieuwe game’ in het algemeen, maar aangezien 2022 de 30e verjaardag van deze geweldige mascotte markeert, is er een mogelijkheid dat het een Kirby-thema zal zijn.

Hier is de volledige vertaling van de teaser voor dit januari-nummer van de Nintendo Dream, samen met een afbeelding van dezelfde clip met Kirby en vrienden:

“De nieuwe versie wordt uitgebracht op maandag 21 februari, en naast het gedetailleerde nieuws over Kirby en The Forgotten Land, hebben we ook een nieuwe game toegevoegd die we niet hadden verwacht!… titel wordt bekend gemaakt.”

Nintendo Live-gebruiker Max Over de bovenstaande vertaling wordt het volgende opgemerkt:

Een nogal belangrijke regel die uit de vertaling is weggelaten is ‘sorry als dat niet zo is’ (sorry als dat niet zo is) [announced]). Hopelijk wordt er iets onthuld, maar garantie lijkt er niet te zijn. Mijn lezing ervan is dat het niet per se een Kirby-spel zal zijn. ま か!? の 新 作 タ ト ト leest als “Nieuwe titel erin” [series]!? Technisch gezien wordt het woord “serie” niet genoemd, dus “Een nieuwe titel daarvoor!?” zou nauwkeuriger zijn, maar ik ik neem aan dat Deze serie wordt geïmpliceerd.”

Vorige week plaagde Nintendo wat Aankomende activiteiten voor Kirby’s 30e verjaardag Hij vertelde fans ook om “op de hoogte te blijven van nieuws over # Kirby30’s activiteiten” – dus ja, het wordt waarschijnlijk een spannend jaar voor roze.

Wat zou je als volgende willen zien uit de Kirby-serie? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  Vanguard-spelers beschrijven implementaties als 'slechter' ondanks maanden in het spel
More from Madison Garrett
De ‘Planet of the Discounts’ brengt veel nieuwe PlayStation Store-deals
Sony is momenteel bezaaid met aanbiedingen in de PlayStation Store. Gisteren deelden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *