Rachel Balkovich gaat de Game of the Future 2021 coachen

Rachel Balkovic drukte de telefoon tegen haar oor en nam de informatie op, ze hoorde dat ze een ticket naar Denver had gestuurd als de eerste coach die was geselecteerd voor de SiriusXM Futures Game. Haar eerste reactie was: “Heb je dit gewonnen? Waarom?”

Aan de andere kant van de lijn lachte Dillon Lawson. Na de opkomst van Belkovich tot de eerste fulltime batting-coach in een major league-organisatie te hebben gevolgd, kan de batting-coördinator van de Yankees Minor League bevestigen dat ze meer verdient dan alleen het coachen van de slimste MLS-vooruitzichten in het showspel.

“Ik begon na te denken over mijn reis”, zei Balkovich. “Ik speel al meer dan 10 jaar in het spel, dus dit is iets dat al lang aan de gang is. Mijn eerste reactie was om ervoor te zorgen dat dit iets was dat ik had en dat ik het om de juiste redenen kreeg, niet misschien alleen vanwege mijn geslacht.”

Latroy Hawkins, die zondag de MLS-kant zal leiden tijdens de show op Coors Field, heeft specifiek gevraagd om de 34-jarige Balkovich aan zijn ploeg toe te voegen.

Hawkins vertelde Balkovec dat hij haar carrière op sociale media heeft gevolgd sinds ze in december 2019 door de Yankees werd aangenomen, inclusief haar reis in 2020 om de Sydney Blue Sox te coachen in de Australian Baseball League.

Balkovic had verwacht vorig jaar de teams van de Gulf Coast Bombers League te coachen, hoewel dat plan veranderde toen de COVID-19-pandemie het spel in maart stopte. Balkovic zei dat ze de kans voor Australië kreeg nadat de Yankees hun coaches vier maanden in de Minor League hadden verlaten.

“2020 is op veel verschillende manieren zwaar geweest voor iedereen”, zei Balkovic. “Maar net als elke andere keer in mijn leven, keek ik naar het jaar en zei: ‘Hoe kan ik persoonlijk, professioneel, mentaal, fysiek het meeste uit dit jaar halen – dat alles? “Je moet erop leunen en kansen vinden in het donker.”

Balkovec heeft gecoacht in de Florida Complex League (FCL) en hielp toekomstige Yankees zich te concentreren op hun opvallende ontwikkeling door middel van een-op-een instructie – waaronder quarterback Jasson Dominguez, en Mogelijkheid nr. 1 voor de organisatie Volgens MLB Pipeline.

Het is geen geheim, maar meneer Dominguez vond het leuk om met hem samen te werken,” zei Balkovich. “Hij is ongelooflijk slim, zeer capabel. Ik zou hem als een leider in de groep hier beschouwen. Hij is duidelijk erg jong, maar hij houdt zichzelf op de juiste manier. Ik heb nauw met hem kunnen samenwerken en het is gewoon een plezier om met hem samen te werken voor zover zijn maniertjes en de manier waarop hij zich gedraagt.”

Bijgenaamd “The Martian”, is Dominguez uitgeroepen tot de 24e potentiële honkbalspeler en zal hij de eerste speler worden die op de Futures Game verschijnt zonder eerst in een volledig seizoen in een competitie te hebben gespeeld.

“Het zou een goede uitdaging voor hem zijn om hem een ​​kans te geven op een betere show in Denver”, zei Balkovich. “Je zult veel energie zien. Let goed op het dansen dat kan gebeuren [in the dugout]. Honkbalvaardigheid is vrij duidelijk, maar het diepere verhaal is wie hij is als persoon.

“Hij zal worstelen, hij zal sluw zijn met de regels en hij gaat waarschijnlijk iets leuks doen op het veld. Hij is hier absoluut een levendige man. [in Tampa], maar hij kan een beetje verlegen zijn in Denver. we zullen wel zien.”

More from Madison Garrett
Herziening van de voetbalrivaliteit tussen Catasauqua en Northampton op een Thanksgiving die een wedstrijd mist
Rivaliteitsvoetbalwedstrijden werden deze week weggevaagd door de COVID-19-pandemie en de wedstrijd Northampton-Catasauqua...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *