Het kaartspel vergelijkbaar met The Witcher’s Hearthstone Gwent verliest CDPR-ondersteuning

The Witcher’s Hearthstone-achtige strategie kaartspel Gwent, dat oorspronkelijk werd gelanceerd als een spin-off van The Witcher 3, verliest binnenkort de officiële ondersteuning en updates van CD Projekt Red, aangezien de ontwikkelaar van GOG en Cyberpunk 2077 enkele laatste Gwent-kaarten aankondigt en zegt dat het team wordt verplaatst naar focus op andere projecten.

Nieuwe kaarttoernooien en esports voor Gwent gaan door in 2023, maar in 2024, als CDPR-personeel doorgaat naar andere ontwikkelingsprojecten, zal Gwent-ondersteuning worden overgedragen aan de kaartspelgemeenschap, als onderdeel van een intern initiatief genaamd ‘Project Gwentfinity’.

72 nieuwe Gwent-kaarten worden uitgebracht in drie uitbreidingspakketten in respectievelijk april, juli en september 2023, met twee esports-toernooien gepland gedurende het jaar, en maandelijkse Gwent-updates gaan gewoon door.

2023 zal echter het laatste jaar zijn van officiële CPDR-ondersteuning voor Gwent, aangezien de ontwikkelaar verder gaat met de Cyberpunk 2077 DLC Phantom Liberty, evenals Een nieuwe saga van The Witcher-gamesen een remake van The Witcher 1.

“Als het gaat om Gwent en zijn gemeenschap, zou ik zeggen dat dit niet het einde is en dat we een geweldig jaar voor de boeg hebben, en meer dan dat”, zei CDPR Senior Communications Manager Bowie Borza. IGN In een recent interview. Van CD Projekt Red wordt gezegd dat het ernaar streeft om de beschikbare Gwent-decks volledig in balans te brengen voordat hun officiële ondersteuning eindigt, om de structuur en levensduur van het spel te behouden wanneer het wordt verlaten.

Het einde van Gwent zal ongetwijfeld frustrerend zijn voor fans van Geralt en Witcher, maar er is zoveel om naar uit te kijken als we kunnen verwachten. De releasedatum van de Witcher Remake. De De volgende generatie-update van Witcher 3 Het is ook onderweg, maar misschien wil je enkele van zijn andere coole functies proberen RPG-spellen ondertussen op de computer.

READ  Empire of the Ants speelt zich af in 2024 voor pc

Written By
More from Max Mcgee
Metroid Prime wordt opnieuw ontworpen als een 2D Metroidvania
De Metroid Prime-serie is geweldig, maar er is gewoon iets met de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *