Galaxy S20 FE 5G en Galaxy A32 LTE krijgen One UI 5.0

Laatst bijgewerkt: 5 december 2022 om 15:56 UTC+01:00

Geloof Samsung niet Eén gebruikersinterface 5.0 De streak is niet vertraagd en we kunnen nu nog twee Galaxy-telefoons toevoegen aan de lijst met ontvangen apparaten Android 13. Welke Galaxy S20FE 5G en Galaxy A32 LTE.

Galaxy S20 FE 5G (SM-G781BJe krijgt Android 13 in verschillende landen in Europa, waaronder Bulgarije, Luxemburg, Zwitserland, Portugal, Ierland, Polen, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Griekenland, Slowakije, Nederland, Oostenrijk, Portugal, de Baltische staten en de Noorden. De update bevat de firmwareversie G781BXXU4GVK6 Het omvat ook Beveiligingspatch van november 2022.

Ondertussen is de Galaxy A32 LTE (SM-A325F) Eén UI 5.0-update in Portugal, Oostenrijk, Tsjechië, Servië, Macedonië, Polen, Frankrijk, Griekenland, Slovenië, Albanië en Roemenië. Galaxy A32-gebruikers kunnen de update selecteren op firmwareversie A325FXXU2CVK3. De Beveiligingspatch van oktober 2022 inbegrepen.

De nieuwste grote update voor de Galaxy S20 FE 5G

Android 13 is de nieuwste grote update voor de Galaxy S20 FE 5G. De Galaxy A32 LTE kwam bijna een half jaar na de S20 FE 5G uit en draaide bij de lancering een nieuwere versie van het besturingssysteem, namelijk Android 11. In theorie betekent dit dat de Galaxy A32 in aanmerking zou moeten komen voor een nieuwe grote update naar Android 14.

Terugkerend naar One UI 5.0, Galaxy S20 FE 5G en Galaxy A32 LTE-bezitters mogen betere prestaties verwachten na de update, een enigszins herontworpen gebruikersinterface, bijgewerkte camera- en galerij-apps, meer tools voor de foto- en video-editor, betere controle over achtergrond-apps, en meer. De Galaxy S20 FE 5G ondersteunt Samsung DeX, en gebruikers van desktopomgevingen zouden ook een aantal positieve veranderingen moeten opmerken, waaronder een nieuw taakbalkinstellingenmenu en een Finder-pictogram ingesloten in de taakbalk.

READ  Twitter zegt dat het het probleem van verdwijnende tweets zal oplossen

Ongeacht of u de Galaxy S20 FE 5G of Galaxy A32 LTE bezit, u zou de telefoon in in aanmerking komende markten moeten kunnen updaten door te ontgrendelen instellingen toepassing, toegang “systeem update,” Dan gaat hij naar Download en installeer. En nogmaals, welk model Galaxy je ook gebruikt, je kunt de boosdoener vinden Firmware bestanden op onze website als u de voorkeur geeft aan handmatige updates.SamsungGalaxy S20FE 5G

Galaxy A32s foto

SamsungGalaxy A32

Written By
More from Lesley Curry
Bekijk Fallout 76-fans die betere missies en verhalen doen dan Bethesda
Er zijn twee manieren om lid te worden van Enclave Fallout 76....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *