Het licht valt, maar de bewakers staan ​​op terwijl Destiny 2 een nieuw spelersrecord vestigt te midden van een uitbreidingshype

gepubliceerd: 2023-02-28 T23:08:17

bijgewerkt: 2023-02-28 T23:08:38

Slechts enkele uren na het begin van het tijdperk van Lightfall en Destiny 2 brak al snel het aantal spelersrecords op pc toen duizenden Guardians Neomuna bestormden.

Ook al nadert Destiny het einde van zijn eerste volledige decennium, na de lancering in 2014, moet de kaskraker van Bungie nog niet met populariteit worden begroet. Met elke nieuwe uitbreiding komt er een golf van interesse en Lightfall heeft bewezen de grootste tot nu toe te zijn.

Sinds Destiny 2 in 2019 op Steam verscheen, heeft de game een reeks pieken en dalen gezien in overeenstemming met elke grote daling van de inhoud. Zelfs vandaag markeerde begin 2022 de grootste maand van de franchise op pc dankzij de komst van Savathun in de Witch Queen-update. 289.000 spelers sprongen er tegelijk in om de lancering te vieren. Nu wordt haar aanwezigheid echter gecompenseerd door de onmiddellijke dreiging van The Witness in the Lightfall.

Artikel gaat verder na aankondiging

Slechts enkele uren nadat de poorten op 28 februari opengingen, markeerde Destiny 2 een nieuwe all-time piek in het aantal spelers, althans op pc. Meer dan 316.000 trustees hebben al getekend Op het moment van schrijven echter Het aantal blijft maar groeien gedurende de eerste dag.

Destiny 2 Lichtvalbungee

Destiny 2 is niet erg populair geweest op Steam.

Het is duidelijk vermeldenswaard dat dit specifieke aantal alleen rekening houdt met Destiny 2-spelers op Steam. Hoewel het een nieuw record is voor het platform, had de pc waarschijnlijk drukkere dagen op BattleNet vóór de uitwisseling. Afgezien daarvan kunnen we ook geen interesse in consoles peilen, dus het is nog niet te zeggen of de lancering van Lightfall over de hele linie echt een historische dag is.

Maar als de Steam-trend iets is om af te gaan, is het duidelijk dat er op dit moment meer gamers inspringen dan welke recente uitbreiding dan ook.

Met deze piek in gameractiviteit komt ook een enorme toename van het aantal kijkers. Alleen al op Twitch behoort Destiny 2 tot de top vijf van grootste categorieën sinds Lightfall debuteerde, met een bestand bijeenkomst Van de 173.000 cumulatieve kijkers hebben ze eerder vandaag allemaal tegelijk afgestemd.

Hoe u de uitbreiding vanaf hier kunt volgen, is voor iedereen een raadsel. Maar met Root of Nightmare Raid voor de deur en een gegarandeerde hype op de eerste dag van de Raid, zullen we de komende dagen zeker blijvende interesse zien.

Artikel gaat verder na aankondiging

Written By
More from Aubrey Mason
Aankondiging van PlayStation Plus-games voor januari 2023
Officieel bevestigde PlayStation Plus-games voor januari 2023 zijn Star Wars Jedi: Fallen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *