De update van de Sons of the Forest-sneltoetsen maakt overleven eenvoudig

De update van de Sons of the Forest-sneltoetsen maakt overleven eenvoudig

Goed nieuws: Sons of the Forest-sneltoetsen zijn er, terwijl ontwikkelaar Endnight Games een van de meest in het oog springende omissies van het immens populaire survival-horrorspel op Steam in een nieuwe patch aanpakt. Als je moeite hebt gehad om je inventaris te beheren in het vervolg op The Forest, zal deze kleine maar cruciale verandering het voor jou gemakkelijker maken om te overleven in Sons of the Forest.

Fix stelt u in staat Wijs sneltoetsen toe aan items in je Sons of the Forest-inventaris door op de numerieke toetsen op je toetsenbord te drukken terwijl je erover beweegt. Je krijgt tien sneltoets-slots voor alle knoppen 0-9, waarna je onderweg snel kunt schakelen. Dit is een enorme verandering die het gemakkelijker zou moeten maken om snel van je schop te wisselen en je jachtgeweer te gebruiken in Sons of the Forest als je wordt aangevallen.

Dat is niet alles, want je kunt nu ook op de Back-toets drukken (standaard Esc) om je tutorial, creatieboek en grabbelton te sluiten – iets dat geen probleem lijkt te zijn totdat je begint te spelen en je realiseert hoe ingebakken deze concepten zijn in de geest van pc-gaming.

De optie om een ​​scène over te slaan is ook iets verbeterd. Het zal nu een prompt tonen om tussenfilmpjes in Sons of the Forest over te slaan wanneer je het voor het eerst opstart, of als je op gewone skip-toetsen zoals Escape of de spatiebalk drukt. Het team heeft het ook toegevoegd Nieuwe hints op het laadscherm om spelers te vertellen over het nieuwe sneltoetssysteem en ze te leren hoe ze zware aanvallen kunnen uitvoeren.

READ  Godfall releasedatum ontgrendeltijden, preload, pc-vereisten, laatste recensies | Gamen | Vermaak

Het is leuk om te zien dat Endnight snel werkt om veelvoorkomende klachten bij te werken – de toevoeging van sneltoetsen is een kleine verandering, maar een zeer welkome. Het maakt het tenslotte niet alleen veel gemakkelijker om met hordes gemuteerde en kannibaal Sons of the Forest om te gaan (want wie wil er nu door hun inventaris krabbelen als een tot slaaf gemaakte moordenaar je onder druk zet), maar het bevredigt ook mijn inherente behoefte om schakelaars in te drukken en snel tussen items terwijl je de wereld rondrent.

Zorg ervoor dat je klaar bent om te overleven door een Sons of the Forest-zaklamp te vinden en bekijk onze gids voor het bouwen van de beste Sons of the Forest-basis. Je moet er ook voor zorgen dat Virginia zich aanmeldt bij de Children of the Woods, want ze is een absoluut beest met elk van de Sons of the Forest-wapens in haar bekwame handen. Als je dit te ontspannend vindt, bekijk dan meer van de beste horrorspellen op pc om dit meteen op te lossen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *