Het lijkt erop dat Capcom een ​​aanstaande Street Fighter 6-aankondiging plaagt

Het lijkt erop dat Capcom een ​​aanstaande Street Fighter 6-aankondiging plaagt

Het is een stevige minuut geleden sinds fans een nieuwe portie Street Fighter 6-info kregen, maar het lijkt erop dat de bel voor het eten binnenkort gaat rinkelen.

Vanavond plaatste Capcom wat een teaser lijkt te zijn voor een inkomende SF6-advertentie en/of trailer.

Zowel de Engelse als de Japanse Twitter-account van Street Fighter zette een tweet uit met 4 screenshots van E. Honda en de tekst “Something… is coming!”


De voor de hand liggende hint is dat we op het punt staan ​​een echte trailer voor E. Honda te krijgen, maar dat lijkt op dit moment ook een beetje vreemd, aangezien hij al werd onthuld en een deel van zijn gameplay liet zien op Tokyo Game Show 2022.


Deze screenshots van Honda’s Level 3 Super Art of Critical Art zijn ook te zien in de TGS-trailer.


Dit gaf ons het gevoel dat wat er ook komen gaat, het waarschijnlijk niet alleen Honda zal zijn.


De twee beste kandidaten voor wat er op dit moment zou kunnen zijn, zijn iets voor The Game Awards 2022 volgende week en/of informatie over een open bèta.

Street Fighter 6 is dit jaar niet iemand geweest die grote game-evenementen heeft overgeslagen, en recente beoordelingen van de game suggereren dat de releasedatum heel dichtbij zou kunnen zijn.


Misschien als we allemaal echt goede jongens en meisjes waren, zou Nakayama Close ons al het bovenstaande geven en misschien nog een paar karakters in onze kousen.

READ  AP-bronnen zeggen dat kaartjes gekocht voor verschillende Big Ten-spellen gevonden zijn op de naam van een geschorste werknemer uit Michigan


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *