Het lijkt erop dat Cyberpunk 2077 terugkomt in de PlayStation Store

Cyberpunk lijkt terug te zijn in de PlayStation Store. De game – die vorig jaar uit de verkoop op het platform werd gehaald – is nu te vinden door op de naam te zoeken en verschijnt met de tag “net aangekondigd”.

Voor nu, als je het spel nog niet hebt, kan het gewoon aan een verlanglijst worden toegevoegd of op dezelfde manier worden gevolgd als de komende reguliere spellen. Als je de digitale versie van de game bezit, kan deze opnieuw worden gedownload en wordt de game bijgewerkt naar de nieuwste versie 1.22.

We hebben contact opgenomen met Sony en CD Projekt voor commentaar.

Screenshot van Cyberpunk 2077 in de PS5 PS Store, vandaag gemaakt.

Na een turbulente en zeer controversiële lancering, nam Sony op 17 december 2020 de beslissing om Cyberpunk 2077 uit de verkoop te halen. Bijna zes maanden later is de game technisch nog steeds niet beschikbaar voor nieuwe klanten, met puzzels over de verwijdering ervan die nog moeten worden opgelost.

In april werd de grote patch 1.2 van de game beschreven als een “stap” om de game weer te koop op PlayStation te brengen, maar sindsdien hebben we niets officieels meer gehoord over die terugkeer. We wachten ook nog steeds op nieuws over de beloofde nieuwe originele consoleversie van de game, die naar verwachting in de tweede helft van dit jaar zal aankomen. CD Projekt zei dat het een “grote les” heeft geleerd van de lancering van Cyberpunk en dat het de activiteiten van het bedrijf heeft veranderd.

READ  Ambulance in brand gestoken, stenen bekogeld in ziekenhuis na de dood van Covid-19 patiënt in Karnataka's Belagavi

De revisie van Cyberpunk 2077 was kostbaar voor CD Projekt, waardoor de winst met 65% daalde. Hij werd niet geholpen door de massale cyberaanval van het bedrijf, waarbij de broncode van het bedrijf was gelekt en mogelijk informatie over werknemers bevat.

Dit verhaal suggereerde oorspronkelijk dat het opnieuw downloaden van de game alleen de originele 1.00 speelbaar maakte. Dit kwam door onjuiste informatie tijdens het downloadproces op PS5 en is bijgewerkt.

Written By
More from Aubrey Mason

Meer dan 63.000 gevallen van Covid in India in één dag, 944 doden; Totaal 25,89 Lakh

Coronavirus India Updates: India heeft tot dusver meer dan 49.000 Covid-gerelateerde sterfgevallen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *