Het lijkt erop dat de Microsoft Store de release van FIFA 22 en Battlefield 2042 in Game Pass heeft onthuld


Elke maand worden er nieuwe titels aan de Game Pass-bibliotheek toegevoegd en het lijkt er nu op dat er al vroeg via de Microsoft Store twee toekomstige toevoegingen aan de service zijn onthuld.

In de Microsoft Store zijn beide FIFA 22 indien Slagveld 2042 Game Pass-logo toegevoegd, terwijl de toevoeging van beide games aan de Game Pass-bibliotheek niet is bevestigd. Dit kan natuurlijk een vergissing zijn, maar de kans is groot dat Microsoft via haar online winkel heeft gesproken. In dit geval zal de officiële aankondiging waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Als FIFA 22 en Battlefield 2042 de Game Pass halen, is er ook een kans om games toe te voegen aan de bibliotheek van EA Play, de abonnementsservice van Electronic Arts. Veel EA-titels die via Game Pass worden aangeboden, verschijnen ook in het EA Play-aanbod. In dit geval kan dit ook goed nieuws zijn voor PlayStation-gamers die een EA Play-abonnement hebben.

De toevoeging van FIFA 22 aan Game Pass zou geen grote verrassing zijn, aangezien de voetbalgame ook deel uitmaakt van de PlayStation Plus-games van deze maand die abonnees zonder extra kosten kunnen downloaden. Je zou kunnen zeggen dat Battlefield 2042 een beetje vroeg is om de game via Game Pass aan te bieden, maar aangezien de game wat kritiek heeft gekregen, zou introductie via Game Pass een slimme zet kunnen zijn om nieuwe spelers aan te trekken.

READ  Dit is hoe je Google Play op de Huawei-telefoon zet
More from Madison Garrett
PSG vs Bayern München livestream: bekijk de allesbeslissende Champions League-finale overal
Na alle goals, rode kaarten, VAR-controverses en een zekere wereldwijde pandemie komt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *