Nieuwe PS4- en PS5-game gratis te downloaden in PlayStation Store | Spellen | amusement

PS4- en PS5-spelers die niet meer in het spel zijn, kunnen vandaag helemaal GRATIS een populaire vechtgame downloaden van de PlayStation Store. Voor een beperkte tijd is Street Fighter 5 Champion Edition beschikbaar om te downloaden zonder een cent te betalen. Capcom lanceerde op 27 april een b├Ętaversie van zijn populaire vechtgame, die voor een langere periode kan worden gedownload van de PlayStation Store, waarbij de jager tot 11 mei gratis kan worden gespeeld.

Deze versie van Street Fighter 5 bevat alle extra personages van seizoen 1 tot en met 5.

Dus, samen met de typische kernpersonages van Ryu en zijn partners, kunnen PS4- en PS5-spelers spelen als DLC-vechters zoals Akira Kazama van Rival School en Luke – de 45th Street Fighter 5 DLC-brawler, een gloednieuw personage.

Capcom zei eerder dat Luke een kijkje zal geven in hoe de toekomst van de Street Fighter-serie eruitziet. Dus als fans nieuwsgierig zijn om te proeven hoe Street Fighter 6 eruit zal zien, moeten ze Luke een kans geven.

Bij de aankondiging van het nieuws, plaatste het Capcom Twitter-account: “Download de gratis proefversie van Street Fighter V: Champion Edition van 27 april tot 11 mei op PS4.

“Alle karakters van seizoen 1-5 zijn gedurende deze tijd ook ontgrendeld op PS4 en Steam – waardoor je toegang hebt tot 45 karakters!”

Als je Street Fighter 5 gratis wilt downloaden, Klik hier Naar boven de productpagina voor de b├Ętaversie in de PlayStation Store.

De game-lijst zegt dat sommige inhoud van de volledige game niet beschikbaar zal zijn in de gratis demo, en je opgeslagen gegevens kunnen niet worden overgedragen als je deze koopt zodra de proefperiode voorbij is.

READ  Downloadt uw Samsung-apparaat geen apps uit de Google Play Store? 5 manieren om het te repareren

Fighter ID-gegevens kunnen worden overgedragen van de ervaring naar de volledige game. Als je online wilt spelen, heb je ook een PS Plus-abonnement nodig.

Street Fighter V is exclusief voor PS4, maar kan via achterwaartse compatibiliteit op PS5 worden gespeeld. PS5-spelers moeten mogelijk de nieuwste firmware-patch downloaden en installeren om deze te kunnen uitvoeren.

De gratis proefversie van Street Fighter 5 werd gelanceerd slechts een paar maanden nadat Capcom de introductie van de volgende grote lijn in de populaire vechtgameserie aankondigde.

In februari werd Street Fighter 6 onthuld met een korte teaser-trailer met Ryu’s baard.

Capcom heeft niet aangekondigd op welke platforms de nieuwe Street Fighter zal komen, dus het valt nog te bezien of de nieuwe Street Fighter-game opnieuw exclusief voor de PlayStation-console zal worden of ook op Xbox kan worden uitgebracht.

Written By
More from Eda Greene
Top 10 Cyberpunk 2077-mods die u op pc moet downloaden
Cyberpunk Nexusmod Cyberpunk 2077 is zijn tweede levensfase ingegaan na een jaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *