Het lijkt erop dat Forza Horizon 6 in vroege ontwikkeling is voor Xbox

Slechts zes maanden na de lancering van Forza Horizon 5, lijkt het erop dat Forza Horizon 6 nu in ontwikkeling is voor Xbox bij Playground Games.

gespot door XGP (via PureXbox), De werklijst Playground Games zegt dat ze “op zoek zijn naar een leveldesigner om het Forza Horizon-team te versterken”. Verder staat er dat je “deel uitmaakt van het leveldesign-team in de volgende AAA-titel”. De lijst vermeldt ook dat het project zich in “pre-productie” bevindt, wat betekent dat de juiste ontwikkeling van het spel nog moet beginnen. Pre-productie richt zich op het plannen van de kernspelconcepten en het algehele ontwerp.

De vermelding van Forza Horizon geeft specifiek aan dat er nog een game in de open-world raceserie op komst is. En het feit dat ze het team specifiek noemen, maakt het onwaarschijnlijk dat deze situatie voor de aankomende Fable-game van Playground is.

Turn 10 Studios werkt momenteel aan een reboot van Forza Motorsport, en velen verwachten dat de hardcore racesim later dit jaar zal verschijnen. Dit betekent waarschijnlijk dat deze volgende inzending in de Horizon-serie van Playground minstens anderhalf jaar verwijderd is.

Hoewel Forza Horizon 5 drie jaar ontwikkelingstijd heeft gekregen. En aangezien de game nog maar in pre-productie is, lijkt de kans groter dat drie jaar ontwikkelingstijd ook doorgaat. Dit betekent dat het waarschijnlijk in 2024 wordt gelanceerd.

Terwijl een klein team zwoegt aan de volgende Forza Horizon-game, zal de rest van het Forza-team in de Playground waarschijnlijk werken aan twee DLC-packs voor Forza Horizon 5, die nog moeten worden aangekondigd. En met het Summer Games-festival om de hoek, zou een onthulling van wat de toekomst biedt voor Forza Horizon 5 net om de hoek kunnen zijn. We hopen dat de downloadbare content je een beetje bezig zal houden tot de volgende game in de serie uitkomt.

READ  Cyberpunk 2077-upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X | S voor release in de tweede helft van 2021; De eerste update komt binnen 10 dagen uit

Written By
More from Vanessa Hale
Releasedatum Cyberpunk 2077, wereldwijde ontgrendelingstijd voor pc, PS4, Xbox One
CD Projekt Red’s langverwachte Cyberpunk 2077 wordt officieel gelanceerd op donderdag 10...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *