Xbox Streaming Stick kan ons binnenkort redden van een tekort aan Series X

Xbox Xbox X

afbeelding: Alex Kranz / Gizmodo

Microsoft zou binnenkort het grootste obstakel tussen gamers en de populaire Xbox C kunnen verwijderenLuide gameservice. Het bedrijf zou een streaming-stick lanceren – die VentureBeat heeft beschreven als mogelijk een Amazon Fire Stick of Roku-achtige Puck – die de noodzaak zou wegnemen om een ​​console aan te schaffen, een toegangsbarrière die moeilijk te overwinnen was tijdens de lopende dia’s. gebrek aan aanbod.

Net als een Roku-stick, wordt het kleine apparaat aangesloten op de HDMI-poort van je tv en krijg je toegang tot de Xbox Cloud Gaming-service, die honderden games omvat via Xbox Game Pass Ultimate, samen met tv-shows, films en andere media. VentureBeat meldt dat: Degenen die Samsung-tv’s hebben, hebben geen extra hardware nodig, Het bedrijf werkt samen met Microsoft om een ​​game-streaming-app te maken die rechtstreeks in zijn collecties is ingebouwd – in zekere zin vergelijkbaar met de Roku-tv’s van TCL.

Wat het schema betreft, Jeff Group van VentureBeat En Tom Warren in The Verge Meld dat de livestreamband binnen de komende 12 maanden beschikbaar zal zijn. Ik zal mijn adem niet inhouden. We zullen de Xbox-app op tv’s zien – begrijp dit – in november 2020, zei Xbox-hoofd Phil Spencer.12 maanden, En hij gelooft niet dat iets ons daarvan zal weerhouden. Het bedrijf verdubbelde afgelopen juni zijn omvang en onthulde plannen om een ​​app te lanceren en “binnenkort” livestreaming te lanceren. Het is bijna een jaar geleden en er is geen zicht op dergelijke producten.

Hoe dan ook, Microsoft zet zijn campagne voort om Xbox voor iedereen toegankelijk te maken. In deze notitie lanceerde het bedrijf naar verluidt “Xbox overal“die ten doel had te brengen” Het is een elektronisch spel naar Xbox Cloud Gaming, waardoor gamers de mogelijkheid hebben om ze via een webbrowser op iPhones, Android-apparaten en Windows-pc’s te spelen.

Door gamers in staat te stellen een enorme bibliotheek met Xbox-games te spelen zonder console, zou Microsoft een voorsprong kunnen krijgen op zijn belangrijkste concurrent, Sony, zeker in een tijd waarin de vraag naar consoles het aanbod overtreft. Met een streamingstick kunnen klanten honderden Xbox Game Pass-games spelen zonder het gedoe van het vinden van een standaardconsole en het betalen voor dure hardware.

Het valt nog te bezien of deze streamingstick de consument zal overtuigen om af te zien van het kopen van een Xbox-console. De add-on moet concurrerend geprijsd zijn en een boeiende game-ervaring bieden die compatibel is met wat de Xbox Series X en Series S te bieden hebben. Ik ben vooral geïnteresseerd om te weten welke resoluties de streaming-stick zal ondersteunen, en bij framesnelheden. Zoals het er nu uitziet, draait Xbox Cloud Gaming (xCloud) standaard op 1080p bij 60 fps.

Cloudgaming op een broadcast-chip of rechtstreeks vanuit een applicatie is mogelijk niet interessant voor concurrerende gamers die een lage latentie nodig hebben, en is geen haalbare oplossing voor mensen met een slechte connectiviteit. Als dit echter correct wordt geïmplementeerd, kan dit een populaire keuze zijn onder casual gamers die het niet kunnen rechtvaardigen om tot $ 500 aan een console uit te geven – of iedereen die het wachten daarop beu is Hell’s Supply naar het einde.

READ  Pokémon Scarlet & Violet 1.1.0 aangekondigd, Nintendo verontschuldigt zich voor prestatieproblemen en bugs
Written By
More from Lesley Curry
Gurman: iOS 16 en watchOS 9 brengen belangrijke upgrades op WWDC 2022
In de nieuwste versie van werkgelegenheid Het nieuwsEn BloombergMark Gorman brengt meer...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *