Het lijkt erop dat Grand Theft Auto Trilogy op Switch een digitale download vereist

Lijsten van fysieke kopieën van Grand Theft Auto: The Trilogy – Ultimate Edition Op de Nintendo Switch begonnen ze te werken vierkante kunst ontvangen, onthult dat er blijkbaar nog steeds een digitale download nodig is om toegang te krijgen tot een bestand GT expertise. Het is nog niet duidelijk hoeveel de game een download vereist. Dit kan het geval zijn dat eruitziet als één titel Grand Theft Auto III Het zit in een winkelwagentje, terwijl de andere twee titels moeten worden gedownload. Het lijkt er in ieder geval niet op dat dit een bestand is Wolfenstein: Youngblood De situatie waarin er helemaal geen gamekaart is.

Volgens hun Nintendo Switch Online Store-lijst, Grand Theft Auto: The Trilogy – Ultimate Edition Het is een enorme digitale download van 25,4 GB, dus veel mensen waren al van plan een fysiek exemplaar te kopen om het te vermijden. Nu lijkt een zekere mate van digitale download verplicht te zijn. dat is het probleem. Ook, in een beetje extra rimpel, Live feed-gamerapporten dat Nintendo de Switch-versie op unieke wijze distribueert en publiceert Grand Theft Auto. Rockstar lijkt de andere releases zoals gewoonlijk te behandelen.

Gelukkig, Grand Theft Auto: The Trilogy – Ultimate Edition Afgezien daarvan ziet het eruit als een heel coole en leuke mod, met zijn bijgewerkte cartoonkunststijl en Grand Theft Auto VSmaak controlekaart. De belangrijkste vraag die nog steeds opdoemt over het pakket, is of het zijn verbluffende originele soundtrack zal behouden. Als deze collectie “Billie Jean” niet bevat, had Rockstar niet de moeite moeten nemen om het uit te brengen.

READ  PUBG mobiele gameservers worden volledig uitgeschakeld in India, kondigt Tencent aan

Vertel ons wat u vindt van de fysieke exemplaren in dozen van Grand Theft Auto: The Trilogy – Ultimate Edition Vereist blijkbaar nog steeds een digitale download op de Nintendo Switch – denk je? GT Op een Switch wat digitale hoepels waard?

Written By
More from Eda Greene
Download hier het ticket voor de First Division Assistant Hall
De Karnataka Public Service Commission (KPSC) heeft de toegangskaart afgegeven voor een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *