Call of Duty: Mobile Seizoen 7 Update APK en OBB-downloadlinks

De Call of Duty: Mobile Seizoen 7-update is uitgebracht op wereldwijde servers en brengt een heleboel nieuwe functies in de game, waaronder Monastery-kaarten, Scrapyard-multiplayer, Solid Gold, Payout S&D, wijzigingen in wapenbalans, veel verbeteringen en bugfixes. Daarnaast wordt vanaf 27 augustus ook een geheel nieuwe Battle Pass gelanceerd, waar spelers beloningen kunnen krijgen, waaronder puntencombo’s, spelersskins en meer.

COD Mobile Seizoen 7 Update kan worden gedownload van Google Play Store en App Store. Als je het niet op je apparaat hebt ontvangen omdat de update langzaam voor iedereen wordt uitgerold of problemen ondervindt bij het downloaden, kun je de onderstaande APK- en OBB-links gebruiken.

Call of Duty: Mobile Seizoen 7 APK en OBB-download

Afbeelding via Activision

Het APK-bestand van de Call of Duty: Mobile Season 6-update is ongeveer 95 MB, terwijl het OBB-bestand ongeveer 3 GB weegt. De update vereist ongeveer 5 GB vrije opslagruimte op uw apparaat. Volg de onderstaande stappen om de nieuwste versie van Call of Duty: Mobile te downloaden en te installeren.

  1. Download Call of Duty: Mobile Season 7 update APK en OBB-bestanden via de bovenstaande links op uw apparaat.
  2. Zoek deze bestanden en installeer het APK-bestand. Als u de installatie van apps van onbekende bronnen niet hebt ingeschakeld, gaat u naar Instellingen > Beveiliging en privacy > Apps van onbekende bronnen installeren.
  3. Verplaats na het installeren van het APK-bestand beide OBB-bestanden naar Android > OBB > com.activision.callofduty.shooter
  4. Open nu het spel en log in met uw account om van de nieuwste functies te genieten.

Merkbaar: Probeer in de foutmelding “Probleem met het ontleden van het pakket” de update opnieuw te downloaden.

READ  Download Nintendo: sta dapper tegen de wezens uit het graf

Written By
More from Eda Greene

Adobe Spark downloaden: Adobe Spark uitproberen met een gratis proefversie of Creative Cloud

Wil je Adobe Spark downloaden? Het is een populaire keuze voor iedereen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *