Het lijkt erop dat PlayStation Plus-games voor januari 2022 zijn uitgelekt

Het lijkt erop dat PlayStation Plus-games in januari 2022 zijn gelekt via het promotiebeeld en Franse website Dealabs We weten dat Deep Rock Galactic, Persona 5 Strikers en Dirt 5 in gebruik komen. Deep Rock Galactic zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4 en 5, evenals voor Dirt 5. Persona 5 Strikers komt alleen met de PS4-versie, maar je kunt het ook op PlayStation 5 spelen. Volgens de website kun je de games downloaden van 4 januari tot 1 februari 2022.

Deep Rock Galactic is een coöp-FPS waarin je moet samenwerken met je vrienden om hordes vijanden te overleven. Shooter is een geweldig spel waarin je alles kunt vernietigen wat je ziet en vecht tegen buitenaardse wezens. Deep Rock Galactic is een onderschatte game die je zeker eens moet bekijken.

Persona 5 Strikers is een RPG die gezien kan worden als een kruising tussen Persona 5 en Dynasty Warriors. Zes maanden na de gebeurtenissen van het oorspronkelijke 5-personage volgt de game de andere Joker en Phantom Thieves of Hearts terwijl ze meerdere puzzels oplossen.

Dirt 5 is een off-road arcade racespel gemaakt door Codemasters. In de game zwerf je de wereld rond om met brute voertuigen tegen elkaar te racen. Van raceauto’s tot vrachtwagens, je kunt alles op geweldige circuits rijden.

Zoals altijd moet je voorzichtig zijn met geruchten, maar PlayStation Plus-games zijn al eerder uitgelekt via Dealabs.

READ  Je krijgt nu tot vijf maanden gratis Apple Music met Shazam
More from Madison Garrett
Ubisoft stelt geplande gesloten bèta voor Ghost Recon Frontline uit
afbeelding: Ubisoft Sindsdien is het slechts een kwestie van dagen Ubisoft heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *