Het Netflix Premium-abonnement voegt ruimtelijke audio en meer downloads toe

Het Netflix Premium-abonnement voegt ruimtelijke audio en meer downloads toe

Netflix haalde de krantenkoppen om de verkeerde redenen in 2023. Het was de streamingdienst Het annuleren van originele shows links en rechtsen annuleer voltooide films voor hun debuut, en bereidt zich voor om het delen van wachtwoorden de komende weken hard aan te pakken. Abonnees zijn niet helemaal tevreden met de keuzes die Netflix heeft gemaakt, maar misschien zijn een paar geüpgradede functies voor gebruikers van het Netflix Premium-abonnement voldoende om ons af te leiden van alle onrust.

Nieuwe functies voor Netflix Premium

Woensdag, Netflix introduceerde twee voordelen Voor leden die momenteel het Premium-abonnement hebben en degenen die in de toekomst upgraden naar het duurdere abonnement van de service.

De eerste is ruimtelijke audio, die Netflix omschrijft als “de meest filmische audio-ervaring op elk apparaat, zonder dat er speciale apparatuur nodig is”. Of je nu op tv, telefoon of computer kijkt, je zult het geluid om je heen kunnen horen. Volgens Netflix is ​​ruimtelijke audio al beschikbaar op meer dan 700 titels, incl Rare dingenEn waarnemerEn WoensdagEn glazen ui. Je kunt de functie in actie horen in de onderstaande video:

Als u titels wilt vinden die deze nieuwe functie ondersteunen, typt u gewoon “ruimtelijke audio” in de Netflix-zoekbalk. Elk ondersteund adres verschijnt in de zoekopdracht.

De tweede nieuwe functie is meer een upgrade. Vanaf vandaag kan iedereen met een Netflix Premium-abonnement content downloaden om offline te bekijken op maximaal zes apparaten. Dat is meer dan vier apparaten eerder. Ondersteunde apparaten zijn iPhone, iPad of iPod touch met iOS 9.0 of hoger, Android-telefoon of -tablet met Android 4.4.2 of hoger, Amazon Fire-tablet met Fire OS 4.0 of hoger, of Windows 10 (versie 1709 of hoger), Windows 11 Tablet of computer, en elke Chromebook en Chromebox met de Netflix-app uit de Google Play Store.

READ  Game Dev Tycoon komt op 8 oktober naar Nintendo Switch met pc en mobiele cross-save

Dit zijn welkome aanvullingen op het duurste abonnement van Netflix, maar houd er rekening mee dat het Premium-abonnement $ 19,99 per maand kost. Dat is een paar dollar meer dan de Disney Plus Premium- en Peacock Premium-abonnementen samen, gewoon voor wat perspectief.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *