Chromecast met Google TV krijgt zijn eerste software-update in 2023

Chromecast met Google TV kreeg zijn eerste software-update van 2023. Een heel spannende update is het helaas niet.

Lees verder na de aankondiging.

Chromecast met Google TV: eerste update van 2023

heb je Chromecast met Google TV? Dan kun je een nieuwe software-update downloaden op de mediaspelerrapporten 9to5Google. Er wordt een kleine update uitgerold met daarin het versienummer voor het streamingapparaat STTE 220920.016.H1 van. De update is met 51 MB relatief klein en brengt helaas geen nieuwe functies met zich mee.

Belangrijk om te weten is dat de update alleen beschikbaar is voor de 4K-versie van Chromecast met Google TV. goedkoper (en nieuwer) Chromecast met Google TV (HD) Het heeft nog geen update ontvangen. Volg de onderstaande stappen om de mediaspeler bij te werken.

  1. Ga op de Chromecast met Google TV naar je profielfoto rechtsboven en selecteer vervolgens Instellingen;
  2. Ga naar “Systeem>Over>Systeemupdate”;
  3. Uw Chromecast controleert nu op beschikbare updates;
  4. Download en installeer de laatste update.

De update bevat enkele bugfixes en prestatieverbeteringen. Google werkt Chromecast ook niet bij naar een nieuwe beveiligingspatch. Dit betekent dat het streamingapparaat kapot gaat in de Android-update van oktober 2022.

De laatste grote update voor Chromecast met Google TV verscheen in oktober vorig jaar in de vorm Android 12. Dit programma biedt een privacyfunctie, zodat u een pictogram ziet wanneer u de microfoon van uw afstandsbediening gebruikt. Ook handig is de mogelijkheid om de Chromecast eenvoudiger en sneller met wifi te verbinden.

READ  Haal meer uit je Netflix-abonnement

Twee Chromecasts in Nederland

In Nederland heb je de keuze uit twee Chromecasts met Google TV. Het grote verschil zit hem in de beeldkwaliteit. De duurdere versie, die 70 euro kost, kan films en series in 4K-kwaliteit op je tv toveren. Chromecast met Google TV (HD) is sinds vorig jaar verkrijgbaar en kost 40 euro.

Deze mediaspeler gaat – zoals de naam al verraadt – full HD. De beeldkwaliteit is op grotere tv’s inferieur, maar het toestel is veel goedkoper. In de Chromecast-review met Google TV (HD) We vertellen je alles over de mediaspeler. Of bekijk de videoreview hieronder.

Chromecast met Google TV (HD) review: wat vind je van de nieuwe Chromecast?

Het laatste nieuws van Google:

More from Madison Garrett
De DigiD-app is niet meer te downloaden op Android 11
DigiD-app kan niet meer worden gedownload door mensen met Android 11. Hoe...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *