Het nieuwe Galaxy S21 FE 5G-lek onthult extra kleuropties en meer cameraspecificaties

De Galaxy S20 FE Het was meteen een hit toen het afgelopen oktober werd uitgebracht, dus het zou niet verwonderlijk zijn om dat te horen Samsung Hij plant een opvolger – de Galaxy S21 FE 5G – Deze telefoon komt eind 2021 en is vandaag het onderwerp van een lek.

De Galaxy S21 FE wordt verkocht in minimaal vijf kleuren

Galaxy Club Ik heb nieuwe informatie gekregen die aangeeft dat Samsung de Galaxy S21 FE zal lanceren met een nieuwe lichtgroene kleuroptie, naast de roze, witte, paarse en grijs / zilveren kleuren die waren Zei ik op Afgelopen maand weten we niet veel over het ontwerp van de telefoon, behalve dat hij vergelijkbaar zou moeten zijn met het huidige Galaxy S21-model, maar het ziet er naar uit dat Samsung de Galaxy S21 FE zo kleurrijk mogelijk wil maken.

in aanvulling op, Galaxy Club Samsung gelooft dat het in zijn aanstaande vlaggenschipbudget zal passen met een 32 MP selfie-sensor, vermoedelijk geleend van de Galaxy uit het middensegment. A72​ Het vlaggenschip Galaxy S21 biedt ter referentie een 10 MP front-shooter.

Ook hier is niet veel bekend over de binnenkant van de dingen, al werd vorige maand gemeld dat Samsung aan twee varianten werkt, een met 128GB intern geheugen en de ander met 256GB.

Verwacht dat de Galaxy S21 FE 5G in augustus wordt aangekondigd

het origineel Galaxy S20 FE werd eind september geïntroduceerd tijdens een evenement, maar het ziet ernaar uit dat de Galaxy S21 FE 5G binnenkort zal arriveren. een Uitgelekte wegenkaart Met dank aan Evan Blass legt uit dat Samsung 19 augustus heeft gevlogen als de datum voor het FE Unpacked-evenement.

READ  De Stadia-controller van Google ondersteunt nu USB-C-headsets en hoofdtelefoons

Augustus is meestal de maand die Samsung oppikt om zijn nieuwste Galaxy Note-model aan te kondigen, maar dat is er wel Het zal niet de Galaxy Note 21 zijn dit jaar. Squad kan maken Terug in 2022, Echter.

Written By
More from Lesley Curry

Fortnite-kerstbomen – Dans op verschillende vakantiebomen Operation Snowdown-uitdaging | Gamen | Vermaak

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games heeft de volgende Operation Snowdown-uitdaging voor het kerstevenement uitgebracht....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *