Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 crashen naar verluidt op Xbox Series X.

Tony HawkProfessionele schaatser 1 en 2 naar mij PlayStation 5 En Xbox Xbox X. Vrijdag. Maar tijdens het weekend Xbox-spelers zijn begonnen met het melden van crashes Voordat ze het spel zelfs maar konden lanceren.

Na een lovende recensieEn Activision kondigde vorige maand plannen aan Brengen Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Aan controllers van de volgende generatie en Nintendo Switch​ De PlayStation 5-versie lijkt prima te werken, maar Xbox-spelers melden dat ze niet in de game kunnen komen als ze offline zijn. Fans zijn begonnen te tweeten Dien in het weekend een klacht in bij Activision en Xbox-ondersteuning.

Dit nieuws is vooral bitter voor spelers van de volgende generatie – in tegenstelling tot veel andere Xbox-games – Tony Hawk: Pro Skater 1 + 2 Gebruik niet Het intelligente bezorgsysteem van Microsoft​ Spelers die de basisversie van de games hebben op Xbox One En Playstation 4 Ik moest upgraden naar de digitale deluxe-editie voor $ 10 extra voor de volgende generatie versies.

Vanwege het ontbreken van Smart Delivery, vergelijken sommige fans dit met weer een mislukte Xbox Series X-lancering van Activision Call of Duty Black Ops: The Cold War Hij heeft vergelijkbare problemen met crashes Op de X-serie eind vorig jaarHet is momenteel onduidelijk of dit mogelijk is Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Het zal probleemloos werken in de nieuwste console van Microsoft, maar sommige fans hebben al een weg gevonden naar een terugbetaling.

READ  SPELLEN. Paris New Eden: een nieuwe start voor de lichtstad
Written By
More from Aubrey Mason

Gerucht: zou dit huis een hint kunnen zijn voor de nieuwe dorpelingen bij Animal Crossing: New Horizons?

je bent welkom binnen Animal Crossing: New Horizons fandom, waar mensen zo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *