Het nieuwe Magic Keyboard brengt Touch ID naar alle M1-Macs

Onlangs werd Apple’s Magic Keyboard voor Mac aangekondigd, dat wordt geleverd met Contact-ID Sensor compatibel met alle M1 macOS-apparaten. Voorlopig is het alleen beschikbaar met de iMac.

Onthuld samen met verjonging 24-inch iMac Op dinsdag is het Magic Keyboard de eerste draadloze terminal voor Mac van Apple die Touch ID-authenticatie bevat om in te loggen bij macOS, items te kopen met Apple Pay, interactie met apps van derden en meer.

Zoals opgemerkt door de blogger Renee Ricci-Het toetsenbord kan door anderen worden gebruikt M 1 Macs, om Touch ID-beveiliging in te schakelen voor Mac mini En breid de mogelijkheden uit MacBook Air En de MacBook Pro 13-inch. Hoewel beide Apple Silicon-laptopmodellen Touch ID hebben ingebouwd in hun aan / uit-knoppen, is er nog steeds een vergelijkbaar alternatief voor de functie in shell-modus.

De implementatie is met name gekoppeld aan de M1 Secure Pocket, wat betekent dat het Magic Keyboard zal functioneren als een gewoon Bluetooth-toetsenbord wanneer het is aangesloten op een Intel Mac of pc.

Momenteel is Magic Keyboard beperkt tot de nieuwe 24-inch iMac, hoewel dat in de toekomst kan veranderen, aangezien Apple gewoonlijk de beschikbaarheid van zijn randapparatuur uitbreidt. In de huidige vorm kunnen iMac-kopers kiezen uit drie verschillende Magic Keyboard-opties, waaronder een model met een numeriek toetsenbord en een standaardversie zonder Touch ID.

READ  De gestage vuren van SpaceX Starship voorspellen veel goeds voor de lancering later deze week
Written By
More from Lesley Curry

Gids voor legpuzzels – The New York Times

Hier zijn enkele puzzels, meestal geprijsd tussen $ 10 en $ 200,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *