Willekeurig: de Nintendo Switch verschijnt op de achtergrond van een andere Xbox-video

© Microsoft

Nog niet zo lang geleden dachten we aan toekomstplannen met Microsoft en Nintendo, een post die grotendeels is geïnspireerd door het feit dat Xbox-chef Phil Spencer tijdens een video een tuimelschakelaar in zijn kantoor had.

Met VentureBeat stelde journalist en branchedeskundige Jeff Group dat voorBijna alles“De lijst die op Spencers bureauplanken staat, is een soort hint, het heeft er zeker voor gezorgd dat tongen wriemelden over een soort koopje tussen de hardwareconcurrenten.

Het blijkt dat ze dat zijn echt waar Zoals Switch over op Xbox, want gisteren werd een ander Nintendo Hybrid System gespot achter Xbox-exec Sarah Bond terwijl ze haar toespraak hield:

Dus, betekent het feit dat de Switch ervoor zorgt dat Xbox-media-evenementen geweldige foto’s maken eigenlijk iets? Waarschijnlijk niet – misschien hebben Spencer en zijn team wat lol, of misschien houden ze als gamers net zoveel van de Switch als wij willen (en laten we niet vergeten dat er meer dan een paar games zijn die Xbox onmiddellijk heeft gemaakt).

Er was echter geen PS5 van de plank, en zoals Grubb zegt, Team Xbox de liefde Hints verbergen zich in het volle zicht.

READ  Microsoft Exec Talks beperkt de compatibiliteit met de terugkeer van Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

De Xbox Series X zou een andere grote exclusiviteit moeten zijn

Microsoft koos vermoedelijk een andere exclusieve basis voor de Xbox Series X...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *