Het nieuwe Modern Warfare & Warzone Texture Pack uitgebracht op de volgende generatie, PS4 Pro en Xbox One X, ondersteunt “meest gedetailleerde texturen” (update)

Als je wilt dat Call of Duty: Modern Warfare & Warzone er beter uitziet en een next-gen console (of PS4) heeft, heb je geluk! Activision heeft een nieuw Modern Warfare & Warzone Texture Pack uitgebracht (genaamd Texture Pack 3) voor de volgende generatie en op PS4 Pro (en Xbox One X)!

Bijwerken: We hebben het bericht bijgewerkt om aan te geven dat het Texture Pack ook beschikbaar is op de Xbox One X. We hebben het gecontroleerd om er zeker van te zijn en hebben hieronder een screenshot toegevoegd, samen met de bestandsgrootte.

Het is (natuurlijk) een gratis download die beschikbaar is op de digitale storefront voor elk platform, en op PlayStation-platforms speelt hij 8,36 GB en 7,9 GB op Xbox. In de beschrijving van de add-on staat: “Dit pakket ondersteunt de meest gedetailleerde combinaties van wapens en agenten in Modern Warfare en Warzone.”

Ook alleen aanbevolen voor PS4 Pro- en PS5-spelers met “HD-schermen”.

Dit is wat spelers te zien krijgen als ze het in de PlayStation Store bekijken:

We gaan ervan uit dat Activision verwijst naar 4K als je in de beschrijving “hoge resolutie monitoren” noemt. Dit veronderstelt natuurlijk dat je genoeg ruimte over hebt en gebruikt niet alleen de PS4-basis met 500 GB schijfruimte, aangezien Activision waarschuwde dat de OG PS4 misschien niet genoeg is om de schijfruimte van Warzon te verwerken (en het lijkt erop dat hij extra schijfruimte nodig heeft). paardenkracht voor PS4 Pro ook).

Geef dit een draai. Call of Duty: Warzone-fans laten ons weten of dit een enorme verbetering is of niet.

READ  Xbox bevestigt teleurstellend Halo 5-nieuws

Bijwerken:

We hebben zojuist bevestigd dat het ook beschikbaar is op Xbox Series X en Xbox One X! Onderstaande screenshot:

Dank je, ModernWarzone

Written By
More from Vanessa Hale

Geprijsde NBA 2K21 van de volgende generatie heeft advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Ondanks dat spelers $ 10 meer moeten betalen voor een nieuw exemplaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *