Het filmen van enkele Xenomorphs – / Film

In de ruimte kan niemand je horen spelen. Aliens: Fireteam Het is een nieuwe third-person survival-shooter waarmee spelers weg kunnen schieten van sommige Xenomorphs, en je kunt een hoge trailer voor de game hieronder bekijken. De coöp-game gaat deze zomer naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, S en Steam, en hoewel het er niet zo eng uitziet als Alien: isolatieHet zal de spelers zeker wat vermaak bieden.

Aliens Fireteam-aanhangwagen

Ben je klaar om wat Xenomorphs te schieten? Alien: Team Fire Het zal je precies dat laten doen, met onze Next Generation Third Person Survival Shooter in buitenaards wezen Universum. De game is op categorieën gebaseerd, waardoor spelers kunnen kiezen uit vijf verschillende klassen: Gunner, Demolisher, Technician, Doc en Recon. Elke klasse heeft zijn eigen “speciale vaardigheden en karaktervoordelen”, en spelers hebben toegang tot een “uitgebreid arsenaal van meer dan 30 wapens en meer dan 70 mods / bijlagen” in je pogingen om de buitenaardse dreiging te elimineren. Het innovatieve functiepaneel wijzigt en verbetert je vaardigheden, terwijl het unieke Challenge Card-systeem de benadering van elke campagnemissie verandert en bij elk spel een nieuwe ervaring biedt. “

Je zult zien dat het spel te maken heeft met “20 soorten vijanden, waaronder 11 verschillende soorten Xenomorphs langs het evolutionaire bereik, van Facehuggers tot Praetorians, elk ontworpen met hun eigen verstand om kwetsbare mariniers in een hinderlaag te lokken en te verslaan.” Hier is een volledige samenvatting:

2202. Een mysterieuze noodoproep leidt je Naval Assault Unit om naar LV-895 in Outer Colonies, waar het dodelijke Xenomorph Corps, de verborgen geheimen van Company en oude buitenaardse relikwieën op je wachten.

Gelegen in de beroemde buitenaardse wereld, Aliens: Fireteam Het is een coöperatieve third-person survival shooter die je vurige team van krachtige mariniers neerhaalt in een wanhopige strijd om de Xenomorph-dreiging in te dammen.

Word geconfronteerd met golven van angstaanjagende Xenomorph en Weyland-Yutani synthetische vijanden naast andere AI-spelers of teamgenoten, terwijl jij en je vurige team wanhopig je een weg banen door vier unieke campagnes met nieuwe verhalen over het buitenaardse universum. Creëer en pas je eigen koloniale marine aan, kies uit een breed scala aan klassen, wapens, uitrusting en extraatjes, en vecht tegen overweldigende kansen in deze survival-schietervaring.

READ  De anti-stream-sniping-functies van Black Ops Cold War worden uitgelegd

Ik ben op geen enkele manier een speler (ik heb een Nintendo Switch en ik gebruik hem nauwelijks), maar dat klinkt leuk. de afgelopen dagen buitenaards wezen Spel Alien: isolatie Hij kreeg veel lof omdat hij zo intimiderend was, maar dat voelt als een ander soort ervaring.

Aliens: Fireteam Het komt deze zomer aan.

Coole berichten van overal op internet:

Written By
More from Lesley Curry

Bespaar op Echo, robotstofzuigers, meer

Alle producten die hier worden weergegeven, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *