Het nieuwe PS5-model gelanceerd in Australië en weegt minder dan het origineel

Ratchet heeft een premium gouden schroef.

schermafbeelding: slapeloosheid

Sommige mensen nieuw gevonden in Australië PS5 Modellen verkocht in winkels. Maar raak niet te opgewonden. Deze nieuwe console-recensies voegen geen grotere harde schijven of krachtigere hardware toe. In plaats daarvan lijken deze nieuwe revisies slechts een paar kleine wijzigingen aan te brengen, waaronder de vervanging van één schroef.

Zoals gemeld door de Australische gaming-outlet Druk op de startknopVorige week zijn de nieuwe PS5-modellen naar het land verscheept. blijkbaar, Druk op de startknop Je denkt dat Australië het eerste land is dat nieuwe modellen ontvangt. Deze nieuwe consoles hebben een licht gewijzigd modelnummeringssysteem, met de CFI-11XX. (De originele PS5-consoles gebruiken CFI-1XXX.) Deze consolemodellen zien er bijna identiek uit. Een kleine verandering is een nieuwe schroef die wordt gebruikt om de PS5 aan de houder te bevestigen. Voorheen kon deze schroef alleen met gereedschap worden vastgedraaid of losgemaakt. Nu is het schroefje veranderd en kun je het allemaal handmatig doen. Wat een goede tijd om te leven.

Ik begrijp deze kleine verandering eigenlijk helemaal. Installatie De standaard op mijn PS5 was lastig, tussen zijn vreemde vorm en de moeilijk te installeren schroef. Deze nieuwe en verbeterde schroef is misschien een kleine verbetering in kwaliteit van leven.

Nieuwe schroef links, oude schroef rechts

Deze nieuwe modellen, die zowel in digitale als in schijfsmaken verkrijgbaar zijn, lijken ook ongeveer 10 ons te wegen. Of 300 gram minder dan de originele PS5-consoles. Op dit moment is er niet veel informatie over wat er wel of niet in deze consoles zit dat het verschil in gewicht zou kunnen verklaren. Het is niet zomaar een nieuwe schroef! Sony heeft gezwegen over deze wijzigingen en heeft er niet veel openbare informatie over vrijgegeven.

Terug in mei, heeft Sony een nieuwe draadloze communicatiemodule geregistreerd voor gebruik in een nieuw PS5-model. De nieuwe module vervangt de J20H100 wifi-module die in alle gelanceerde PS5’s wordt gebruikt. Maar totdat iemand met de vaardigheden en gadgets een van deze Australische PS5-games in handen krijgt, kunnen we niet zeker weten of dit apparaat bestaat en of het het gewichtsverschil verklaart.

Ondertussen, als je nog steeds op zoek bent naar een PS5, veel succes! Sony verwacht dat consoletekorten volgend jaar een probleem zullen zijn als De epidemie en het aanhoudende tekort aan wereldwijde chips Ze maken het bedrijven moeilijk om elektronische apparaten te produceren en te verzenden. Maak je geen zorgen, je hebt nog steeds geen PS5 nodig. Je hebt zoveel games in je lag die je toch moet afmaken. En nu je bijna een jaar hebt gewacht, heb je een mooie nieuwe schroef in je PS5. Kijk, goede dingen komen voor degenen die wachten.

READ  Epic's Apple-rechtszaak zou "aanzienlijke en ernstige gevolgen" kunnen hebben voor platformhouders zoals Nintendo
Written By
More from Lesley Curry

Valiant-ontwikkelaars bevestigen dat de capaciteitsveranderingen van Astra al in de maak zijn

Astra is zojuist onthuld als de nieuwste agent van Valorant, maar Riot...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *