Er wordt gezegd dat Epic Games wil dat Sony pc-games exclusief in de Epic Store uitbrengt

– advertenties –

We kennen de langdurige juridische strijd tussen Apple en Epic Games die momenteel de aandacht trekt van veel grote techgiganten. Toen we de zaak in mei hoorden, kwam er tijdens het proces veel informatie aan het licht. Details die zijn opgedoken laten zien dat Epic naar verluidt miljoenen Sony aanbiedt om first-party PlayStation-games op pc te krijgen.

Sinds deze informatie werd onthuld, zijn er talloze rapporten op het internet opgedoken die nieuw licht op de kwestie werpen. Er is echter onlangs een rapport online opgedoken dat enkele van de meest interessante tentoonstellingen samenvat die zijn gepresenteerd tijdens het experimenteren met de twee technische giganten die veel interessante dingen van beide kanten delen.

Volgens bronnen, dit vertrouwelijke document van 222 pagina’s dat tijdens de proefperiode werd gedeeld, bood Epic Games Sony actief $ 200 miljoen aan om de PlayStation-maker ertoe te brengen ten minste vier first-party games op pc te zetten.

– advertenties –
goedkope naam [CPS] WW

Het document gaf ook aan dat Epic Games wachtte op een reactie van Sony en dat het aanbod “200 MG+ voor 4-6 titels” was.

Het trieste nieuws is echter dat er niet veel informatie is over deze deal tussen Sony en Epic en we weten nog steeds niet welke andere factoren de deal vormen en of er al dan niet een exclusieve deal is genoemd om deze pc te maken poorten beschikbaar. In de Epic Games Store.

We hebben echter iets interessants te melden dat de pc-versies van Days Gone en Horizon Zero Dawn zijn uitgebracht op de Epic digitale storefront door Sony, maar ze zijn ook verschenen op Epic Games, zijn grootste concurrent, Steam.

READ  Skate 4 is officieel bevestigd voor pc

Terugkomend op het document, weten we ook uit rapporten dat Epic Games individuele tactieken heeft om te proberen Microsoft en Nintendo in de Epic Games Store te krijgen. Het document onthulde ook dat de Fortnite-ontwikkelaar “open gesprekken voerde met Microsoft”, en dat Xbox-chef Phil Spencer “af en toe” een ontmoeting had met Valve-CEO Gabe Newell.

Hoewel het onthulde document geen gedetailleerde informatie gaf over het gesprek dat plaatsvond tussen Epic en deze gamemaker, weten we wel dat Epic Games Sony mogelijk heeft overgehaald om in de richting van het brengen van first-party games te gaan. Voor een publiek van computerspellen. Omdat de PlayStation-maker zelf plannen heeft om meer first-party games naar pc te brengen.

Bron

– advertenties –
Wondershare WW
Written By
More from Max Mcgee

Serena Williams en haar nieuwe dubbelpartner nemen Social Media By Storm

Serena Williams en haar dochter Olympia droegen vergelijkbare outfits tijdens hun sessie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *