Het nieuwste evenement van American Truck Simulator draait helemaal om het vervoeren van gigantische aardappelenبطاط

Er is niets meer Amerikaans dan groenten en attracties langs de weg, en het nieuwste American Truck Simulator-evenement brengt ze samen. Om de eerste verjaardag van Idaho DLC te vieren, hebben de ontwikkelaars van SCS Software een nieuw evenement gehouden over het verplaatsen van gigantische aardappelen door de VS.

Big Idaho-aardappelen zijn een? Het echte ding (maar geen echte aardappelen) gemaakt door de Idaho Potato Commission van de staat in 2012 als een soort toeristische advertentie voor de beroemde aardappelindustrie van de staat. De originele frietjes (nogmaals geen echte frietjes) werden stilgelegd en overgedragen aan Airbnb, maar de tour is terug voor 2021.

In-game is dit een World of Trucks-community-evenement dat spelers uitdaagt om vóór 15 augustus 200.000 massaladingen Idaho-aardappelen te leveren, of de gewone of de reus dat zal doen. Als de gemeenschap het algemene doel bereikt, ontvangt iedereen een Idaho-luchtverfrisser en een Idaho-aardappelposter.

Individueel ontvangen spelers die zes batches Idaho-aardappelen en één gigantische aardappel serveren een kom chips en een gigantische salamandersticker. U kunt volledige details krijgen op: officiële site.

Zonder truckgames zou ik nooit hebben geleerd over Big Idaho Potato Hotel. Dit is echt een eindeloze reeks lekkernijen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “De nieuwste American Truck Simulator gaat over het vervoeren van een gigantische aardappel,” “type”: “news”, “category”: “american-truck-simulator “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” SCS Software “,” genre “:” Indie “,” title “:” American Truck Simulator “,” Genres ” :[“Indie”,”Free to Play”,”Simulation”]}}}}

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *