Guilty Gear Strive duurt lang om te laden

Faust met het hoofd van een Guiltly Gear papieren zak valt Sol Badguy aan met een honkbalknuppel.

schermafbeelding: boogsysteem werkt

Guilty Gear Jahed Het is, volgens de meeste accounts, een uitstekend vechtspel, maar er is een groot probleem dat spelers sinds de lancering meer dan een maand geleden dwarszit: de belachelijk lange tijd die het duurt voordat het spel in het hoofdmenu wordt geladen.

De grootste boosdoener lijkt het netwerk te zijn. bij opstarten Guilty Gear Jahed, veel van de meldingen dat het spel “Het netwerk voorbereiden…” en “Verbinding maken met de server…” worden afgehandeld, worden veel van deze berichten begeleid door een voortgangsbalk die langzaam vult terwijl het spel zijn werk doet , waardoor vooruitgaan een vervelend gevoel wordt.

Kotaku Spreek met een vertegenwoordiger van Arc System Works over dit probleem, maar geen reactie van de studio voorafgaand aan publicatie.

zoals getoond HierHet kan maar een paar minuten duren Guilty Gear Jahed Om toegang te krijgen tot het hoofdmenu. Als iemand die in feite overgaat op het nieuwe vechtspel van rommelen in de trainingsmodus, hebben deze lange wachttijden me volledig ontmoedigd om te spelen, en ik ben niet de enige in mijn provocatie.

Afgelopen weken gezien Guilty Gear Jahed Spelers gaan met dit ongemak om door te grappen over hoe frustrerend de ervaring is. Deze grappen vaak speel de hele tijd Mensen moeten wachten terwijl de clips worden getoond Hoe snel kun jij andere spellen en levels verslaan.

Het zal je misschien niet verbazen dat het mogelijk is om te finishen Een sterrennen Super Mario 64 tijdens het wachten Guilty Gear Jahed Om verbinding te maken met het netwerk, maar hoe zit het? Castlevania: Harmonie van dissonantie? De huidige laadtijden zijn te lang om de klassieke Game Boy Advance-versie te voltooien إصدار En de Je kunt de hele credits-reeks bekijken zonder het te zien achtervolginghoofdmenu.

Natuurlijk, deze ultrasnelle video’s zijn gemaakt door snelheidslopers, maar er zit duidelijk een kern van waarheid in de overdrijving. Deze netwerkverbindingstijden blijven een pijnpunt in een verder geweldige game met geweldige online gameplay. En hoewel er een oplossing lijkt te zijn op PlayStation 5 Activiteitenkaarten gebruikenEchter, mensen die netplay willen gebruiken, zullen uiteindelijk dit lange proces van het vinden van matches moeten doorlopen.

We hopen dat het probleem snel wordt opgelost. We hebben niet allemaal klassieke consoles in de buurt om tijdens downtime aan onze sprints te werken.

READ  De ontwikkelaars van Valheim hebben een echt paard gekocht
Written By
More from Aubrey Mason

Aishwarya Rai Bachchan en dochter Aaradhya-test positief voor COVID-19

Aishwarya Rai Bachchan met Aaradhya. (Met dank aan: Instagram) Hoogtepunten Amitabh Bachchan...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *