Het Nvidia Shield krijgt een update om te werken met DualSense vanaf de PS5 en de nieuwe Xbox-consoles

De DualSense-controller van Sony kan nu worden gebruikt om games te spelen op het Nvidia Shield.

Sony

Wacht je nog steeds op een PlayStation 5 of Xbox Series X / Series S? U kunt nu een ander gebruik van controllers van de volgende generatie direct beschikbaar vinden. In een nieuwe update die vandaag beschikbaar is, Nvidia Reclame maken De nieuwste PlayStation- en Xbox-consoles zijn nu compatibel met Shield-uitzendboxen als onderdeel van de nieuwe versie 8.2.2-update.

Beide controllers gebruiken Bluetooth om te communiceren met de Nvidia Shield-apparaten. Houd op DualSense gewoon de PlayStation- en Share / Clip-knop ingedrukt totdat het lampje blauw pulseert. Xbox-gebruikers met een nieuwe Series X / S-console kunnen hun console in de koppelingsmodus zetten door de “Pair” -knop aan de bovenkant van de console ingedrukt te houden.

Eenmaal gekoppeld met Shield, kun je een van beide gebruiken om Android-games op je tv te spelen, waarbij beide consoles ook compatibel zijn met Nvidia’s GeForce Now-cloudgameservice. Het is vermeldenswaard dat de nieuwe DualSense-functies, inclusief adaptieve triggers, niet compatibel zullen zijn met het schild. In plaats daarvan werkt de gamepad op dezelfde manier als de DualShock-controller van de PlayStation 4.

Het bedrijf zegt dat een nieuwe software-update, die ook ondersteuning voor Control4-domoticasystemen toevoegt, vandaag wordt uitgerold naar alle eigenaren van Shield TV.

READ  Microsoft brengt DirectStorage van zijn Xbox Velocity Architecture naar Windows
Written By
More from Vanessa Hale

Zal Halo Infinite multiplayer getoond worden op Xbox E3?

Het was een lange weg om los te laten Oneindige uitstraling. Zelfs...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *