Het Palworld-ontwikkelaarsteam van Hollow Knight heeft eindelijk een demo op Steam gekregen

Het Palworld-ontwikkelaarsteam van Hollow Knight heeft eindelijk een demo op Steam gekregen

Volgende wedstrijd van In de wereld Ontwikkelaar Pocketpair heeft al een demo uit, direct nadat deze live ging, omdat deze er, althans visueel, behoorlijk cool uitziet, zoals Team Cherry's Hollow Knight. Dus als je Metroidvana en roguelike wilt ervaren met multiplayer, of gewoon wilt zien waar de hype over gaat, kun je dat nu uit de eerste hand doen.

Alle ogen zijn gericht op Pocketpair na het onmiddellijke en snelle succes van Palworld, dus natuurlijk zijn we allemaal nieuwsgierig naar wat het team vervolgens gaat doen. Het is een Metroidvania-game genaamd Never Grave, en fans van het genre zullen snel merken dat de visuele stijl sterk lijkt op Hollow Knight.

Vanuit de interne studio van Pocketpair die speciaal voor de game is opgericht, Frontside 180, wordt Never Grave ontwikkeld door een uitloper van het team achter Palworld en staat gepland voor release in het eerste kwartaal van 2024; Je kunt het hieronder in actie zien.

Het is dan ook geen geheim dat de volgende game van Pocketpair, Frontside 180, veel op Hollow Knight lijkt, waarbij de opmerkingen van Pocketpair-CEO Takuro Mizobe ook verschenen nadat Palworld viraal ging.

“Ik heb altijd van Nintendo-games gehouden, en dat is niet veranderd”, zei Mezobe in een interview in 2022 nadat hem werd gevraagd naar zijn tijd als student op een Nintendo-symposium. “Ik heb ook veel respect [them]. Als het echter om het maken van games gaat, heeft Nintendo een sterke filosofie over het creëren van nieuwe, unieke games van hoge kwaliteit, en dit werd ter discussie gesteld op het Nintendo Games Symposium.

READ  Splinter Cell Edition verliest de regisseur bij Ubisoft

“Aan de andere kant heb ik een diep verlangen dat zoveel mogelijk mensen van mijn werk kunnen genieten, en met dat doel voor ogen, als er goede ideeën in de wereld zijn, pik ik ze op en adopteer ze niet. moet noodzakelijkerwijs bijzonder zijn als het om originaliteit gaat. Ik denk erover na. Ik wil ze meer casual maken. Ik denk dat het een goed idee zou zijn om dingen te creëren op een manier die aansluit bij wat trendy is lol.”

Het beschikt echter wel over een systeem voor het vangen van vijanden, coöperatieve gameplay en het bouwen van basissen, die allemaal niet aanwezig zijn in Hollow Knight. Je kunt Never Grave zelf proberen op Steam hier.

Als je op zoek bent naar meer, maar niet veel geld wilt uitgeven, hebben we ook de beste gratis Steam-games en gratis pc-games in het algemeen voor je verzameld, waar je genoeg mee bezig zou moeten zijn.

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *