Minecraft, “thicc” Steve en mobs hebben Tamriel geraakt met deze Skyrim-mod

Eerder dit jaar, Skyrim’s Dark Brotherhood heeft zijn sporen verdiend in Minecraft (nou ja, soort van), en nu de RPG-spellen en sandbox-spellen werelden komen weer in botsing, dankzij een nieuwe remaster van een mod die heel veel van de blockbuilder naar Tamriel brengt. Inclusief Steve. Minecraft Steve.

Ter ere van de onverschrokkenen, met een groenblauw overhemd De dreigende sprong van de Minecraft-held naar Smash Bros., heeft modder Kaiserwill een oude mod geremasterd genaamd ‘Mijnwerkersvrienden’, gemaakt door gebruiker Poisu555 lang geleden in 2012, met “tonnen nieuwe toevoegingen!” De mod bouwt voort op het origineel – dat Steve naar Tamriel bracht als een volgeling, samen met enkele Minecraft-mobs – met een heleboel extra lekkers.

Deze omvatten een kleine kerker compleet met baasgevecht en “Minecrafty-beloningen”, een geheel nieuwe en verbeterde Steve en “Stevefan-volgers”, skeletten en gezadelde varkens om op te roepen, een nieuwe Enderman-metgezel voor je reizen en een heleboel andere mobs gebaseerd op de block builder die in een deel van de basis te vinden is open-wereld games kerkers. Oh, en “Steve is thicc“. Mooi hoor.

Daarnaast brengt de ‘Minepals’-mod’ ijzeren, gouden, diamanten en netheritische zwaarden en houwelen ‘, enkele maffia-maskers met’ speciale effecten ‘, enkele paaseieren die te vinden zijn in het huisje van Steve, een dorpeling met’ een roofoverval ‘. secret stash ”(ook bij Steve thuis), en een“ grappige hond ”. Dat is een work-in-progress, maar hopelijk nog steeds grappig.

Je kunt de nieuw geremasterde en uitgewerkte Minecraft-Skyrim-mod vinden op Nexus hier als je Steve en zijn vrienden naar de meest ijzige regio van Tamriel wilt brengen. Zoals altijd, modificeren op eigen risico! En neem zeker eens een kijkje in ons overzicht van de beste Skyrim-mods en beste Minecraft-mods als je zin hebt om aan een van de twee – of beide – nog wat te sleutelen.

READ  De PS5 en Xbox Series X dichten de kloof tussen pc en console

Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 cheats: zal de game ze hebben?

Zal Cyberpunk 2077 cheats hebben? Kunnen pc-spelers toegang krijgen tot een console...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *