Het Premium-abonnement van Telegram is er en kost $ 4,99 per maand

Nana Telegram Premium werd eerder deze maand aangekondigdDe berichten-app introduceerde eindelijk de betaalde laag, waarmee gebruikers toegang hebben tot extra functies voor $ 4,99 per maand (via neem een ​​crunch† Alle functies worden uitgelegd in Geplaatst op Telegram BlogMet wat grotere trekkingen, waaronder snellere downloads en een maximale bestandsuploadgrootte van 4 GB (in plaats van de standaard 2 GB).

Premium-abonnees krijgen ook het dubbele van de limieten van standaardgebruikers. In plaats van lid te worden van maximaal 500 kanalen, is het aantal abonnees beperkt tot maximaal 1000 kanalen. Hetzelfde geldt voor andere functies op Telegram: abonnees kunnen 20 chatmappen maken met elk 200 chats, maximaal 10 stickers opslaan, maximaal 10 chats vastzetten en in totaal vier accounts toevoegen aan Telegram in plaats van drie. Premium gebruikers krijgen ook langere wandelingen met een link.

Telegram Premium-abonnees krijgen verhoogde limieten voor het aantal kanalen waar ze lid van kunnen worden en meer.
Foto: Telegram

Enkele van de andere voordelen zijn toegang tot een bibliotheek met premium stickers met meer animaties op volledig scherm, exclusieve emoji-reacties en geanimeerde profielfoto’s (zoals degene die je op Steam ziet). Er is ook tekstconversie voor spraakberichten als je geen koptelefoon bij de hand hebt, evenals tools voor chatbeheer waarmee je de standaard chatmap kunt wijzigen. Oh, als je je abonneert op Premium, worden gesponsorde berichten in openbare kanalen verwijderd.

De opvattingen van Telegram-CEO Pavel Durov over de freemium-klasse van het platform zijn sindsdien onveranderd gebleven Deze mogelijkheid werd voor het eerst aan de orde gesteld in 2020† Volgens eerder zei Durov vorige week genoemd Gratis functies blijven gratis en nieuwe functies hebben geen invloed op de Telegram-ervaring voor niet-abonnees. Dit betekent dat gratis Telegram-gebruikers grotere bestanden moeten kunnen downloaden die door abonnees zijn geüpload, evenals de gemarkeerde opmerkingen of emoji’s die ze gebruiken.

Durov beloofde ook dat Telegram niet zal stoppen met het ontwikkelen van functies voor gratis gebruikers, die het platform tot nu toe lijkt te volgen. De nieuwste update van Telegram toont geverifieerde badges in chats (niet alleen in profielen, zoekresultaten of chatlijsten), geeft openbare groepen de mogelijkheid om lidmaatschapsverzoeken in te schakelen en voegt enkele platformspecifieke verbeteringen toe.

Telegram Premium wordt echter geleverd met: Veel Onder de functies zullen velen waarschijnlijk het meest actieve Telegram-gebruikersbestand aantrekken – nu 700 miljoen. Persoonlijk vind ik het leuk dat de meeste Premium gebaseerd is op bestaande Telegram-functies. De nieuwe laag plaatst geen functies achter een firewall die in de eerste plaats op het platform zouden moeten staan ​​(soort van Zoals wat Twitter deed met de knop ‘ongedaan maken’ik

READ  Barendrechts Dagblad | Winterweken in Barendrecht: audiotour, licht en workshops
More from Madison Garrett
Hier zie je het trefwoord weer
Heb je de keynote van WWDC 2022 gemist? Geen probleem! We vertellen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *