Xbox reproduceert klassieke Xbox 360 Era-beelden voor nieuwe consoles

Xbox heeft enkele van de meest iconische game-visuals gereproduceerd uit het tijdperk van de Xbox 360. Met de komst van Xbox 360 in 2005 kreeg Xbox Live een behoorlijk grote upgrade. Gedurende het Xbox 360-tijdperk is er meer eigendom op je account geweest, met de mogelijkheid om groepschats te maken, bots te maken, je spelersnaam te wijzigen en meer. Een van de meest onderscheidende factoren was de mogelijkheid om je profielfoto, ook wel “spelerfoto” genoemd, te wijzigen. Er waren een paar premium-items die Xbox heeft gemaakt waaruit spelers konden kiezen en vervolgens konden spelers extra items kopen. Veel on-demand opties zijn gebruikt om films, tv-shows en videogames te promoten, maar vanwege de populariteit van de Xbox 360 hebben velen gewoon de originele gamer-visuals behouden.

Sommige waren generiek zoals voetbal, maar andere hadden veel meer smaak. Velen associeerden de afbeeldingen zelfs met bepaalde soorten spelers, of het nu giftekens waren of iets anders, ze hadden veel persoonlijkheden. Xbox heeft twee afbeeldingen van deze klassieke Xbox 360-games opnieuw gemaakt, iets dat bij oude Xbox-fans wat nostalgie zou kunnen opwekken. Xbox heeft het beeld gereproduceerd van de jongen met een beanie die een bel uit zijn mond blaast en een schattige pandabeer, maar deze keer gaven ze de panda een Xbox-console. Het is momenteel onduidelijk of er meer reproducties van deze klassieke afbeeldingen zullen zijn, maar het lijkt waarschijnlijk dat als er een significante respons op deze afbeeldingen is, er meer zullen zijn.

Xbox heeft nieuwe versies van deze oude 360-games toegevoegd Van
Xbox-serie X

Vanaf Xbox One konden spelers aangepaste spelerafbeeldingen toevoegen door ze online te uploaden. Dit elimineerde de noodzaak voor door Xbox gegenereerde afbeeldingen, maar sommigen geven er nog steeds de voorkeur aan om afbeeldingen van personages uit Xbox-games of andere unieke illustraties te gebruiken die door Microsoft zijn gemaakt. Xbox heeft profielthema’s toegevoegd om gamers een extra aangepast gevoel te geven.

READ  PS5 zal straks geen oudere games spelen dan de PS4

Wil je de terugkeer van andere Xbox-klassiekers zien? Laat het me weten in de comments of hit me up TwitterCade_Onder.

Written By
More from Aubrey Mason
‘S Werelds beste Guitar Hero-speler ontmaskerd als een enorme cheater
De laatste jaren is een Gitaar Held Speler genaamd Schmooey werd algemeen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *